Netherlands

Alsnog klaar voor de AVG met de masterclass AVG-implementatie van Aon

 

Terwijl de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) al sinds 25 mei van kracht is, riskeren veel organisaties nog steeds forse boetes omdat ze niet kunnen aantonen dat ze aan de nieuwe wetgeving voldoet. Geldt dat ook voor u? Met de Masterclass AVG-implementatie van de Aon Academy bent u in twee dagen klaargestoomd.

Tijdens de masterclass krijgt u concrete handvatten én documenten voor een pragmatische en doelmatige invulling van de AVG. U leert onder meer welke persoonsgegevens u op dit moment gebruikt, of dat is toegestaan en wat u kunt doen om ze (beter) te beschermen – zowel nu als de komende jaren. Gecertificeerde adviseurs en trainers met meerdere jaren ervaring op het gebied van privacy leiden de diverse sessies.

De masterclass is relevant voor elke professional die betrokken is bij de implementatie van de AVG binnen uw organisatie. Na afloop:

  • heeft u alle benodigde basiskennis van de AVG;
  • beschikt u over een AVG-nulmeting en kent u de benodigde stappen en activiteiten;
  • heeft u een eerste opzet en invulling van het verwerkingsregister;
  • kent u de risico’s die uw organisatie loopt inzake de AVG;
  • heeft u een opzet van een privacyverklaring;
  • heeft u een bedrijfsspecifiek stappenplan met de benodigde acties om te voldoen aan de AVG.

Met deze uitkomsten kunt u zelf de benodigde vervolgstappen zetten. Omdat de meeste activiteiten van de masterclass direct betrekking hebben op uw bedrijf, is het cruciaal dat u voldoende kennis en inzicht heeft in uw onderneming.

Aanmelden
Heeft u interesse in deelname? Meld u dan snel aan via http://www.aon.nl/academy.