Netherlands
Het pensioenakkoord is gesloten: wat nu?

Pensioenakkoord gesloten, actie!

 

Er is een pensioenakkoord

Maandag 19 september was het zover. Het pensioenakkoord is een feit. Nadat de Tweede Kamer en een aantal vakbonden al eerder hun steun hadden gegeven aan het akkoord, stemde ook de meerderheid van federatieraad van de FNV in. Het definitieve akkoord betekent dat u de komende tijd voor een aantal belangrijke keuzes komt te staan over het wijzigen van de pensioenregeling.

Gevolgen van pensioenakkoord

Het pensioenakkoord heeft grote gevolgen voor de inhoud, inrichting, financiering en uitvoering van uw pensioenregeling. En het akkoord heeft naast invloed op AOW en het toekomstige pensioencontract tussen werkgevers en werknemers, ook invloed op duurzame inzetbaarheid en de arbeidsmobiliteit van werknemers.

Wat betekent het akkoord voor mij?

Wat betekent het pensioenakkoord voor mijn organisatie? Moet ik mijn pensioenregeling aanpassen, en zo ja, hoe doe ik dit dan? Op deze en andere vragen over het pensioenakkoord, geven de deskundigen van Aon antwoord in een webinar. In een uur praten wij u bij over het pensioenakkoord en over de stappen die u kunt nemen.

Pensioenakkoord webinar

Het webinar vindt plaats op woensdag 19 oktober om 15.30 uur en duurt tot 16.30 uur.  Meldt u aan via het formulier rechts. Na aanmelding ontvangt u een inbelcode en het webadres van het webinar.

Contact

Relevante informatie

Aanmelden webinar