Netherlands

Aon, wereldspeler met regionale slagkracht!

Regiokantoor Eindhoven is in staat de specialistische kennis, middelen en inkoopkracht van de grote Aon-organisatie te combineren met de persoonlijke aandacht en betrokkenheid van een lokale partner. Vanuit ons kantoor in Eindhoven brengen wij het licht in de regio Brabant.

Wij weten wat er in uw omgeving speelt en voorzien u van advies op maat. Wij houden u op de hoogte van de voor u relevante ontwikkelingen (denk bijvoorbeeld aan veranderende wetgeving) en bieden pasklare oplossingen. Dat betekent dat u erop kunt vertrouwen dat, daar waar traditionele oplossingen niet meer voldoen, wij ruim op tijd in eigen beheer nieuwe producten ontwikkelen.

Wat kunt u van ons verwachten?
Vanuit de locatie in Eindhoven staan diverse specialisten voor u klaar. Wij houden ons bezig met operationele, financiële en personele risico's. Van identificatie tot oplossing en van bemiddeling tot uitvoering. Denk hierbij aan bedrijfsrisico's als brand, fraude en diefstal. Maar ook aan ziektekosten, arbeidsongeschiktheid en pensioen. Vanuit Eindhoven bedienen wij onder meer het MKB-bedrijf, overheidsinstanties en woningcorporaties.

Regio zuidoost
Het kantoor in Eindhoven vormt samen met onze locaties in Nijmegen en Maastricht de regio zuidoost. De drie kantoren worden aangestuurd door één regiodirecteur. De directeur wordt ondersteund door een gespecialiseerd accountteam en de lokale klantondersteuning gebeurt vanuit de drie kantoren.


Wij helpen u graag met onder meer:
  • Risicoscans
  • Advisering in (verzekerings)oplossingen
  • Preventiebeleid
  • Inkoop van verzekeringsproducten
  • Een persoonlijke schadeafhandeling


Actueel 
Gratis kennissessie impact wijzigingen sociale zekerheid
U wordt geïnformeerd over de gevolgen en ontwikkelingen in de sociale zekerheid. Hoe kunt u zich voorbereiden op de belangrijke keuzes die u in 2016 moet maken?

Lees meer »
 
 
Gratis seminar Cyberrisico’s onder controle
U leert over de maatregelen die u moet nemen om te voldoen aan de Wet Meldplicht Datalekken. Daarnaast krijgt u een stappenplan en praktische handvatten voor risico beheersen.

Lees meer »


 
Kredietrisico management – Debiteurenrisico's
Debiteuren vormen vaak de belangrijkste post van de vlottende activa op uw balans.

Lees meer »
 
 
Aansprakelijkheid & contractmanagement
Contractmanagement en aansprakelijkheid zijn twee onderwerpen die nauw met elkaar verbonden zijn.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op