Netherlands

Aon, wereldspeler met regionale slagkracht!

De medewerkers van Aon Nijmegen kennen de risico's die spelen bij bedrijven en instellingen in Gelderland, Noordoost-Brabant en Noord-Limburg. Onze accountmanagers wonen en werken in de regio en kennen en acteren op de hands-on-mentaliteit, die zo specifiek is voor het gebied.

Wij weten wat er in uw omgeving speelt en voorzien u van advies op maat. Wij houden u op de hoogte van de voor u relevante ontwikkelingen (denk bijvoorbeeld aan veranderende wetgeving) en bieden pasklare oplossingen. Dat betekent dat u erop kunt vertrouwen dat, daar waar traditionele oplossingen niet meer voldoen, wij ruim op tijd in eigen beheer nieuwe producten ontwikkelen.

Wat kunt u van ons verwachten?
Vanuit de locatie in Nijmegen staan diverse specialisten voor u klaar. Wij houden ons bezig met operationele, financiële en personele risico's. Van identificatie tot oplossing en van bemiddeling tot uitvoering. Denk hierbij aan bedrijfsrisico's als brand, fraude en diefstal. Maar ook aan ziektekosten, arbeidsongeschiktheid en pensioen. Vanuit Nijmegen bedienen wij onder meer het MKB-bedrijf, overheidsinstanties en woningcorporaties.

Regio zuidoost
Het kantoor in Nijmegen vormt samen met onze locaties in Eindhoven en Maastricht de regio zuidoost. De drie kantoren worden aangestuurd door één regiodirecteur. De directeur wordt ondersteund door een gespecialiseerd accountteam en de lokale klantondersteuning gebeurt vanuit de drie kantoren.


Actueel 
Gratis kennissessie impact wijzigingen sociale zekerheid
U wordt geïnformeerd over de gevolgen en ontwikkelingen in de sociale zekerheid. Hoe kunt u zich voorbereiden op de belangrijke keuzes die u in 2016 moet maken?

Lees meer »
 
 
Gratis seminar Cyberrisico’s onder controle
U leert over de maatregelen die u moet nemen om te voldoen aan de Wet Meldplicht Datalekken. Daarnaast krijgt u een stappenplan en praktische handvatten voor risico beheersen.

Lees meer »


 
Kredietrisico management – Debiteurenrisico's
Debiteuren vormen vaak de belangrijkste post van de vlottende activa op uw balans.

Lees meer »
 
 
Aansprakelijkheid & contractmanagement
Contractmanagement en aansprakelijkheid zijn twee onderwerpen die nauw met elkaar verbonden zijn.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op