Netherlands

Aon, wereldspeler met regionale slagkracht!


Loading

Aon regio noordoost heeft in een gebied met ruim vier provincies, haar lokale aanwezigheid geborgd door middel van twee vestigingen, te weten Groningen en Zwolle. Vanuit deze vestigingen zijn wij in staat de specialistische kennis, middelen en inkoopkracht van de grote Aon-organisatie te combineren met de persoonlijke aandacht en betrokkenheid van een lokale partner.

Wij weten wat er in uw omgeving speelt en voorzien u van advies op maat. Wij houden u op de hoogte van de voor u relevante ontwikkelingen (denk bijvoorbeeld aan veranderende wetgeving) en bieden pasklare oplossingen. Dat betekent dat u erop kunt vertrouwen dat, daar waar traditionele oplossingen niet meer voldoen, wij ruim op tijd in eigen beheer nieuwe producten ontwikkelen.

Wat kunt u van regio noordoost verwachten?
Vanuit de locaties in Groningen en Zwolle staan diverse specialisten voor u klaar. Wij houden ons bezig met operationele, financiële en personele risico's. Van identificatie tot oplossing en van bemiddeling tot uitvoering. Denk hierbij aan bedrijfsrisico's als brand, fraude en diefstal. Maar ook aan ziektekosten, arbeidsongeschiktheid en pensioen. Vanuit onze drie locaties bedienen wij onder meer het MKB-bedrijf, overheidsinstanties en woningcorporaties.

Eén regiodirecteur voor twee locaties
De kantoren in Groningen en Zwolle worden aangestuurd door één regiodirecteur. De directeur wordt ondersteund door een gespecialiseerd accountteam en de lokale klantondersteuning gebeurt vanuit beide kantoren.