Netherlands
Trade Credit proeflimieten | Aon

Gratis informatie over risicodekking op uw top 5 beste klanten

Grotere klanten zijn vaak onmisbaar voor een onderneming. Meestal zijn ze goed voor ongeveer 80% van de omzet . Stel dat er één of twee niet meer kunnen betalen of failliet gaan. Mijn klanten niet, zegt u misschien. Maar hoe groot of klein is de kans werkelijk? Het afgelopen jaar gingen 12.000 bedrijven failliet (bron: CBS). En als het gebeurt, is de financiële impact enorm. Kredietverzekering biedt financiële zekerheid bij betalingsonmacht en faillissement onder afnemers.

Bent u benieuwd naar welke dekking de markt geeft op uw top 5 beste klanten? Vraag dan nu de gratis Aon-benchmark aan onder drie gerenommeerde kredietverzekeraars. Hoogwaardige kredietinformatie van deskundige risicodragers.

Minder dan vijf kan ook. De proeflimieten worden overhandigd en toegelicht in een persoonlijk gesprek. Dat verplicht u tot niets. En u krijgt ook nog eens interessante branche-informatie die kan bijdragen aan de winstgevendheid en groei van uw onderneming.
 

Proeflimiet aanvragen

 

 
 

Uw gegevens

 

 
 

Vul hier uw top 5 klanten / afnemers in

 

Nummer 1 klant / afnemer

 

 

Nummer 2 klant / afnemer

 

 

Nummer 3 klant / afnemer

 

 

Nummer 4 klant / afnemer

 

 

Nummer 5 klant / afnemer

 Aon Nederland en andere Aon-bedrijfsonderdelen gebruiken uw persoonsgegevens om u regelmatig te informeren over producten, diensten, evenementen en trends en ontwikkelingen die interessant voor u kunnen zijn. Alle persoonsgegevens worden verzameld in overeenstemming met onze privacyverklaring. 

Contact

Deel deze pagina

Volg Aon Nederland