Netherlands

Loading

Whitepaper 'Risicomanagement in de zorg'

 

Risico's en zorg gaan hand in hand. Als gevolg van bezuinigingen van de overheid en wetswijzigingen is het risicolandschap de afgelopen jaren sterk veranderd. Om de gevolgen van deze veranderingen adequaat op te vangen dienen bestuurders en managers risico's tijdig te onderkennen, te managen en in sommige gevallen zorgvuldig nemen. Niet alleen in woord, maar ook meetbaar in daden.

Risicomanagement werkt voor u als sturingsinstrument indien risicobereidheid en aanpak zijn afgestemd op de doelstellingen van uw instelling. Dit kunt u realiseren met behulp van de juiste expertise en begeleiding. Aon, risicomanagementadviseur en verzekeringsmakelaar, heeft grote branchespecifieke kennis en geeft onafhankelijk advies. Niet voor niets vertrouwen al vele zorginstellingen op Aon voor verzekeringen, risico- en crisismanagement.

Wij hopen dat deze whitepaper inspireert om externe en interne risico’s nog beter te beheersen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het creëren van een bestuurlijk dashboard veiligheid of financieel stresstesten van de zorginstellingen.

Downloaden Whitepaper
Aon deelt op basis van de jarenlange ervaring met risicomanagement bij zorginstellingen graag zijn visie met u. Zo bent u voorbereid op de toekomst en blijft uw aandacht gericht op dat wat echt belangrijk is: de zorg.


Ja, ik wil de whitepaper downloaden!

 

Aon Nederland en andere Aon-bedrijfsonderdelen gebruiken uw persoonsgegevens om u regelmatig te informeren over producten, diensten, evenementen en trends en ontwikkelingen die interessant voor u kunnen zijn. Alle persoonsgegevens worden verzameld in overeenstemming met onze privacyverklaring.