Poland
Aon Polska najlepszym brokerem ubezpieczeniowym w rankingu Polish Market

Aon Polska najlepszym brokerem ubezpieczeniowym
w rankingu Polish Market

Warszawa, 7 pazdziernika 2014r.

Firma Aon Polska Sp. z o.o. – czesc swiatowego koncernu Aon plc (symbol NYSE: AON), wiodacego dostawcy uslug w zakresie zarzadzania ryzykiem, brokerskich uslug ubezpieczeniowych i reasekuracyjnych oraz lidera w doradztwie i rozwiazaniach outsourcingowych w obszarze zarzadzania zasobami ludzkimi – otrzymala nagrode NOBILATUM 2014 dla najlepszej instytucji finansowej w kategorii najlepszy broker ubezpieczeniowy.

Nagrody NOBILATUM przyznaje redakcja miesiecznika Polish Market na podstawie wyników badan przeprowadzanych wsród podmiotów gospodarczych i indywidualnych z listy Perel Polskiej Gospodarki.
Redakcja Polish Market opracowuje ranking najlepszych instytucji finansowych we wspólpracy Szkoly Glównej Handlowej.
Zdobywcy nagród NOBILATUM to firmy najwyzej i najlepiej oceniane przez ankietowanych.
Przy wyborze najlepszych zwracano uwage zarówno na liczbe wskazan, jak i ocene wspólpracy z dana instytucja.

Nagroda NOBILATUM 2014 dla najlepszego brokera ubezpieczeniowego jest dla nas szczególnym wyróznieniem. Wysoko ocenione zostaly nasz profesjonalizm oraz zaangazowanie we wspólprace z Klientami” – powiedzial Slawomir Bany, CEO Aon Polska. „To wspólny sukces wszystkich pracowników Aon, którzy kazdego dnia poprzez swoje zaangazowani, polaczone z wiedza i doswiadczeniem w branzy ubezpieczeniowej, wspieraja naszych Klientów w osiaganiu jeszcze lepszych wyników biznesowych”.
Statuetki NOBILATUM 2014 dla najlepszych instytucji finansowych zostaly wreczone podczas uroczystej gali, która odbyla sie 29 wrzesnia br. w Warszawie. Poprzedzila ja debata nt. „Bezpieczenstwa instytucji finansowych”.

Wiecej informacji: http://polishmarket.home.pl/nobilatum-2014/
Sledz nas na Twitterze: https://twitter.com/Aon_plc
Zapisz sie do globalnego centrum dla mediów Aon: http://aon.mediaroom.com/sign-up-for-news-alerts

Informacje o Aon Polska

Firma Aon Polska Sp. z o.o. jest czescia swiatowego koncernu Aon plc, wiodacego dostawcy uslug w zakresie zarzadzania ryzykiem, brokerskich uslug ubezpieczeniowych i reasekuracyjnych oraz lidera w doradztwie i rozwiazaniach outsourcingowych w obszarze zarzadzania zasobami ludzkimi.

Aon na swiecie zatrudnia ponad 66 tys. osób, w 500 biurach zlokalizowanych w ponad 120 krajach. Akcje korporacji Aon notowane sa na gieldzie w Nowym Jorku (symbol NYSE: AON). Roczne przychody grupy oscyluja na poziomie 12 mld USD. Aon cieszy sie doskonala renoma potwierdzona przyznaniem szeregu nagród i wyróznien, takich jak: najlepszy broker na swiecie, najlepszy posrednik ubezpieczen i reasekuracji, najlepsza firma doradcza zarzadzajaca systemami motywacyjnymi dla pracowników.

Firma Aon Polska Sp. z o. o. jest obecna w Polsce od 1992 roku.
Specjalizuje sie w zakresie zarzadzania ryzykiem oraz uslugach posrednictwa ubezpieczeniowego dostarczajac innowacyjnych rozwiazan dopasowanych do indywidualnych potrzeb Klienta. W Polsce zatrudniamy ponad 300 osób, które obsluguja ponad 2 tys. klientów, plasujac ponad 600.000.000 PLN skladki ubezpieczeniowej.

Nasza pozycje lidera branzy potwierdza przyznana w pazdzierniku 2014 roku nagroda NOBILATUM 2014 dla najlepszych instytucji finansowych, w kategorii najlepszy broker ubezpieczeniowy.

Informacja do pobrania