Sverige

Dina personalförmåner borde gynna dig som arbetsgivare också

Låt oss backa tillbaka till början, till den grundläggande idén om varför man vill erbjuda förmåner till sin personal. Det är ett sätt att visa uppskattning och belöna de anställda. Men det handlar inte bara om det utan också om att säkra produktivitet och om riskhantering. Om att skapa en plats där människor vill arbeta.


Och ja, bra personalförmåner kan göra det. Men det finns mer, mycket mer än enbart förmåner. Benchmarking, analys och engagemang är de nya utmaningarna men också de nya möjligheterna att skapa mervärde för dina anställda men också för dig som arbetsgivare.


Vi på Aon har specialiserat oss i alla delar som tillsammans utgör ersättningen till anställda och vårt team av erfarna, meriterade konsulter finns redo att hjälpa till, oavsett vilken personalförmån som är just din utmaning.


Så låt oss snacka förmåner!

Hälso- och sjukvårdsprogram

Det finns många olika delar som kan öka värdet på ditt förmånspaket, både för dig och för dina anställda. Det är en utmaning och du behöver en strategi.

Så här gör du... »
Förmåner & kommunikation

Klart det är viktigt med bra personalförmåner men det i sig räcker inte för att få din personal engagerad i det de får. Du måste kommunicera värdet och få din personal att förstå varför det är viktigt.

Ta reda på hur... »
Företagspension

Ja visst är pensionen viktig och den är inte bara viktig för dina anställda. Vad händer om din personal inte kan gå i pension när de vill? Då blir det en utmaning för dig också.

Ta reda på mer... »

Kontakta oss

Ring oss på telefon
08-697 40 76
eller mejla till [email protected]