Sverige

Förmåner och kommunikation kring dem som verkligen fungerar

Självklart är det viktigt att erbjuda din personal bra förmåner. Men det i sig är inte tillräckligt för att få dem engagerade och sätta sig in i vad det är de egentligen får. Det är inte heller tillräckligt för att uppnå de fördelar du verkligen skulle vilja eller att göra dig till en attraktiv arbetsgivare. Dessutom är personalförmåner en betydande investering och det är viktigare än någonsin att säkerställa den bästa avkastningen – både för ditt företag och din personal.


Men även om det här alltså är en utmaning är den goda nyheten att människor fortfarande blir glada för de förmåner som deras arbetsgivare ger dem.


Vi på Aon hör det varje dag, från företag över hela världen. Men det kräver en bra strategi och relevant, personlig kommunikation med en teknisk plattform som gör det enkelt att använda.

Utforma ditt förmånsprogram
Utforma ditt förmånsprogram

Din personal avgör det bästa tillvägagångssättet för att utforma ditt förmånsprogram, och skräddarsy din strategi efter dem innan du börjar

Så här gör du »
Kommunikation kring personalförmåner
Kommunikation kring personalförmåner

God kommunikation är helt centralt för att få värdet av dina förmåner - de är inte en valfri extra.

Upptäck varför »

Mejla oss eller slå en signal på telefon 08-697 40 76 så kan vi berätta om hur du bör tänka när du ska utforma ditt förmånsprogram".