Sverige

Låt oss skapa det perfekta programmet för dina personalförmåner

Det finns ingen arbetskraft som är riktigt som just din så för att få den bästa avkastningen, borde inte ditt program för personalförmåner vara format för att även öka din attraktion som arbetsgivare?

Vi arbetar med utformning av program för personalförmåner hela tiden, så för oss är det enkelt att skapa ett skatteeffektivt förmånsprogram som uppfyller gällande lagstiftning. Dessutom säkerställer vi att det blir rätt kombination av konkurrenskraftiga priser, policys och villkor genom vår förmedlartjänst. Vårt globala nätverk av kommunikationsspecialister kan också bidra med expertis för att se till att dina anställda verkligen förstår, använder och värdesätter de fördelar de får genom programmet.


Och visst är det här jättebra, men vi kan faktiskt göra mer.


För i slutändan kommer utformningen av förmånsprogrammet vara beroende av dina anställda. Om de inte blir imponerade direkt kommer programmet inte få en andra chans. Programmet kommer inte användas och din investering kommer inte att ge dig den avkastningen du förväntat dig. Så vi vill titta närmare på dina data, förstå din personal och utforma en strategi som blir helt rätt, från första början.


Din personliga Aon-konsult har den erfarenheten som krävs för att hjälpa dig att välja rätt förmåner och strukturera dem på rätt sätt. Det tillsammans med stöd från vårt globala team av förmedlare, dataanalytiker och engagemangsexperter för att ge dig de allra bästa och senaste idéerna. Du får en effektivare avkastning på din investering och resultatet blir en bättre lösning för dina medarbetare, vilket hjälper dig att bli en föredragen arbetsgivare.

Personalförmåner som tål att mätas

För en första kontakt med en expert på personalförmåner, skicka oss ett mejl på pension.administration@aon.se eller ring 08-697 40 76.