Sverige

Ta pulsen på din pensionsplan för att säkra att allt är som det ska

Låt oss utföra en oberoende expertbedömning av din pensionsplan, dess strategi, vilken valuta du får för pengarna, investeringsmönster, personalstöd mm och utifrån det beräkna ditt så kallade Defined Contribution (DC) resultat.

Att upprätthålla en pensionsplan medför en inneboende risk. Allt från ständiga förändringar i regleringen kring tjänstepension, oro för flyktiga investeringar till risken för framtida rättslig utmaningar om inte planen sköts som den ska. Så det kan vara lugnande att ta hjälp av en oberoende expert för att säkerställa att allt är som det borde vara.


Vi ser över dina rutiner och din personal. Vi sätter oss in i dina mål och berättar om du får valuta för dina pengar genom benchmarking mot andra planer med liknande mål som dina. Där det är lämpligt, jämför vi också ditt pensionsprogram med pensionsmyndighetens egen vägledning om hur man driver ett bra Defined Contribution (DC) – program. Vi finner ofta att våra kunders pensionsplaner är bättre än de befarat men de tycker att det är värdefullt att få ett extra par oberoende ögon på upplägget de har investerat i.

Hör av dig till oss

Det är bara rimligt att ge ditt pensionsprogram en översyn någon gång emellanåt.

Skriv några rader till oss eller ring på 08 697 40 76 så bokar vi in dig på ett möte