Denmark

Arbejde og familieliv

Aon arbejder aktivt for, at medarbejderne kan vælge den rigtige balance mellem job og familie. Muligheden for fleksibilitet i arbejdslivet kan være helt afgørende for, hvordan såvel den enkelte medarbejder som familien i baglandet trives. Fleksibiliteten skal gælde begge veje, så forretningen og kunderne fortsat betjenes professionelt.

Fleksibilitet
Nogle lever for at arbejde, andre arbejder for at leve. Det kan i nogle faser af livet være svært at opnå den rette balance imellem arbejdsliv og familieliv. Aon tilstræber at lade den enkelte medarbejder vælge en fleksibel løsning, når blot det sker på en måde, så forretningen ikke lider under den enkeltes valg.

Praktiske løsninger
Fleksibiliteten i jobbet må nødvendigvis afhænge af jobbets indhold, og der kan være forskelle fra afdeling til afdeling. Men i langt de fleste tilfælde kan der findes praktiske løsninger, der kan få hverdagen til at gå op. Mulighed for at arbejde hjemmefra, tilpasning af arbejdstid eller mulighed for at arbejde mere i en periode og mindre i en anden er blot eksempler på afprøvede løsninger, der fungerer godt.

Jobglæde
For Aon er det afgørende, at den enkelte medarbejder oplever jobglæde i hverdagen. Glade medarbejdere er tilfredse medarbejdere, og de gør alt andet lige en bedre indsats i jobbet. Så hvis en enkelt medarbejder eller en gruppe af medarbejdere stiller forslag om en ny og bedre måde at gøre tingene på, er vi som virksomhed lydhøre. Hos os handler det om at kunne arbejde med frihed under ansvar.

Kontaktformular Expand
* Skal udfyldes  Invalid Email Address
Luk

Aon som arbejdsplads