Denmark

Medarbejderprofiler 

Som Danmarks største forsikringsmægler og videnshus med speciale i forsikring er Aon afhængig af at kunne tiltrække de bedste i branchen. Aon arbejder løbende på at styrke og udbygge medarbejdernes og dermed virksomhedens viden og kompetencer.

Faglighed
Aon har 200 medarbejdere på kontorerne i København, Kolding og Aarhus. Fællestrækket for medarbejderstaben er en høj grad af faglighed og specialisering, hvad enten de har en forsikringsteknisk baggrund eller er uddannet som jurister, ingeniører, økonomer, aktuarer og teknikere.

Udviklingsmuligheder
Medarbejdernes faglighed og professionalisme er helt afgørende forudsætninger for, at Aon kan indfri sin målsætning som landets bedste forsikringsmægler. Viden og kompetencer skal konstant udvikles og opdateres. En engageret stab af medarbejdere skal imødekommes. Nye dygtige medarbejdere skal føle sig tiltrukket. Og det sker kun, hvis vi som virksomhed løbende kan tilbyde tidssvarende og alsidige udviklingsmuligheder.

Arbejdspladsen
Aon er en arbejdsplads, hvor den enkelte medarbejder bliver fagligt udfordret. Vi stiller da også krav om, at den enkelte medarbejder formår at tage ansvar for de daglige opgaver. Til gengæld har medarbejderen gode muligheder for at opnå såvel faglig som personlig udvikling igennem arbejdet i Aon samt relevant uddannelse. Hertil kommer et veludviklet socialt fællesskab.

Kontaktformular Expand
* Skal udfyldes  Invalid Email Address
Luk

Aon som arbejdsplads