Denmark
Genforsikringsløsninger - Aon Benfield

Genforsikringsløsninger - Aon Benfield

Aon Benfield er verdens største genforsikringsmægler. Vi tilbyder kapitalløsninger til globale, nationale og regionale skadesforsikringsselskaber og til livsforsikringsselskaber indenfor alle forsikringsområder, hvor fokus er på at sikre en optimal risikooverførelse tilpasset den enkelte kundes eksponeringer. Til forskel fra vores konkurrenter har vi adgang til både det traditionelle genforsikringsmarked og til kapitalmarkederne gennem vores investment banking afdeling Aon Benfield Securities.

Global Markedsleder…
Aon Benfield har modtaget mange priser i anerkendelse af vores arbejde, og vi bliver jævnligt fremhævet i branchen for vores kompetencer og innovative produkter, der flere gange har skabt markante ændringer i markedet. Aon Benfield er verdens førende genforsikringsmægler og kapitalrådgiver med over 4.000 medarbejdere i 50 lande fordelt på seks kontinenter. Hos Aon Benfield har vi endvidere +400 analytikere som er ansvarlig for at vurdere kundernes globale risici, således at vi sikrer dem de bedst mulige priser og vilkår.

… med lokalkendskab
Aon Benfield tilbyder lokal adgang til vores globale kompetencer, og vi har via regionale kontorer verden over indgående kendskab til det lokale marked, sprog og kultur. Aon Benfield lægger stor vægt på de lokale kundeforhold og tilbyder vores kunder en lang række ydelser, der passer til deres individuelle behov og marked.

Aon Benfield i Danmark
Vores danske afdeling har adresse i København, og vi betjener vores nordiske kunder i samarbejde med kolleger i London, Hamburg og Stockholm. Kontakt en medarbejder til højre, hvis du ønsker yderligere oplysninger.
Kontaktformular Expand
* Skal udfyldes  Invalid Email Address
Luk

Kontakt os