Denmark

Gruppeordninger og individuelle forsikringer

Aon er en af verdens førende mæglere og administratorer af gruppeforsikringsprogrammer også kaldet Affinity løsninger. I kraft af vores internationale netværk, har Aon en unik position til at stille med de nødvendige ressourcer, intellektuel kapital og erfaring, der kræves for at tilbyde vores kunder de optimale strategiske løsninger.

Strategiske løsninger til loyalitetsopbygning
Aon Affinity udvikler og administrerer forsikringsløsninger, som har til formål at tilføje ekstra værdi til en kundes produkt eller service. Vores koncepter henvender sig til organisationer  og foreninger og bidrager til at skabe loyalitet for medlemmerne, eller til virksomheder der ønsker at knytte kunderne tættere, gennem salg af tillægsydelser sammen med kerneydelsen.

Aon Affinity er et højt prioritet forretningsområde, også på globalt plan, og erfaringsudvekslinger med andre lande medvirker til, at Aon kan skabe de bedste og mest innovative løsninger på markedet.

Vores forretningsområder
For at sikre vores kunder den bedste rådgivning, har vi valgt at opdele vores kompetencer i Aon Affinity i følgende områder (vælg i navigeringen i højre).

Kontaktformular Expand
* Skal udfyldes  Invalid Email Address
Luk

Kontakt os