Denmark

Produktforsikring

Produktforsikring beskæftiger sig primært med forsikring af langvarige forbrugsgoder, distribueret gennem detailhandel eller via Internettet, hvor forsikringen sælges sammen med produktet. Forsikring af leaset udstyr, hvor der er behov for yderligere og bedre dækninger end en almindelig løsøreforsikring kan give, defineres også som produktforsikring.

Salg gennem detailhandel
Traditionelt set er en produktforsikring en enkel forsikring, der dækker de skader, der måtte opstå på et bestemt produkt, købt hos en bestemt forhandler. Forsikringen købes oftest samtidigt med produktet og yder dækning fra det tidspunkt produktet overdrages til kunden. Forsikringen dækker en lang række af de skader, der ikke dækkes af en traditionel indbo forsikring, og ofte uden selvrisiko eller afskrivning. Forsikringen yder kunden den bedste dækning og vil sikre betaling af reparation eller genlevering af et nyt tilsvarende produkt såfremt uheldet er ude. Kunden slipper for bekymringer, og den handlende sikrer at kunden kommer tilbage med evt. skader. Mere tilfredse kunder betyder mere loyalitet og flere kunder, der kommer tilbage.

Aon gør det enkelt for alle interessenter
Aon varetager mange funktioner i et forsikringssamarbejde, herunder præmieopkrævninger, fornyelse af forsikringer samt skadebehandling. Det giver både kunder og handlende store fordele kun at skulle henvende sig ét sted i tilfælde af skader eller hvis der er spørgsmål til såvel policer som skader. Aon har arbejdet med disse forsikringer de sidste 15 år, og vi har oparbejdet en stor viden og er vant til at behandle store volumener.

Nem administration
Langt de flest af vores kunder anvender Internettet som udgangspunkt for deres forsikringskoncept. Her kan der registreres forsikringer, der kan udskrives Forsikringscertifikater, der kan anmeldes skader og ellers indhentes oplysninger og omkring kundeforholdet.

Kontaktformular Expand
* Skal udfyldes  Invalid Email Address
Luk

Gruppeordninger og Individuelle Forsikringer