Denmark
Kontakt os

Kontakt os

Der er flere forskellige måder for dig at kontakte os på, hvad enten du har brug for at tale med en dansk eller en international ekspert, eller har et behov eller en holdning, du ønsker at videregive til os.

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har et spørgsmål, hvis du ønsker du at fortælle os, hvordan vi bedre kan tilføre værdi til din virksomhed, eller hvad du synes om vores hjemmeside. 

Har du brug for mere information?
Du kan ringe til os på +45 3269 7000, eller du kan benytte kontaktformularen i høre side. Klik på den hvide pil for at åbne formularen. En dansk Aon-medarbejder vender hurtigst muligt tilbage til dig. 

Find et Aon-kontor i et andet land
Benyt søgefunktionen ”Vælg Land/Kontor” i højre side, hvis du har brug for at kontakte et Aon-kontor i et af de 120 lande, hvor vi er repræsenteret. 

Klageansvarlig
I henhold til bekendtgørelse nr. 556 af 1. juni 2016 skal finansielle virksomheder udpege en klageansvarlig. Hos Aon Denmark A/S er Gitte H. Pedersen klageansvarlig. 

Hvis du mod vores forventning skulle få en dårlig oplevelse hos Aon, eller hvis Aon på anden måde ikke lever op til dine forventninger, kan du efter at have drøftet problemstillingen med den relevante afdeling først, tage kontakt til gitte.pedersen@aon.dk, som vil sørge for at klagen bliver behandlet internt i Aon.

Følg os på Instagram
https://www.instagram.com/aondenmark/ 

Kontaktformular Expand
* Skal udfyldes  Invalid Email Address
Luk

Vores kontorer i Danmark