Denmark
Nordiske pensionsordninger

Nordiske pensionsordninger

For at imødekomme behovet hos virksomheder med en særlig interesse i det nordiske marked har Aon udviklet et skræddersyet pensionskoncept kaldet Nordic Broking Solution. Målet er at give multinationale selskaber med regional styring i Norden eller rent nordiske virksomheder mulighed for at optimere de pensionsordninger, der tilbydes medarbejderne i regionen, på den mest effektive måde.

Et værdiskabende koncept
Det nordiske servicekoncept er udviklet med ét bestemt mål for øje: at skabe merværdi for vores kunder, som de ellers ikke ville kunne opnå.

Kundeprofil
Alle virksomheder med over 500 ansatte, som har aktiviteter i flere nordiske lande, og som ønsker at udnytte fordelene ved en central styring af deres pensionsordninger.

Hovedfordelene ved Nordic Broking Solution

  • Et særligt nordisk team og et back-up team gør, at kunderne kun behøver henvende sig ét sted for at få adgang til alle Aon serviceydelser.
  • Aon har med afsæt i regional ekspertise, branchekendskab og lokale interviews med beslutningstagere etableret et udgangspunkt for de efterspurgte ordninger og dækninger. Det bedste tilbud opnås via regionale tilbud og vores købekraft.
  • Aon regionale tilstedeværelse gør, at vi kan tilbyde en unik regional puljeløsning med et uovertruffent omkostningsniveau og potentiel bonus.
  • Vores regionale tilgang til udbud og totalløsninger sikrer lavere administrationsomkostninger hos udbyderen. Derudover refunderer vi 10 procent af vores samlede regionale honorar til kunden, såfremt Aon vælges som kundens nordiske mægler.
  • Proaktiv regional nyhedsservice, der giver kunderne varslinger om udviklingen på markedet og information om markedstendenser.
Kontaktformular Expand
* Skal udfyldes  Invalid Email Address
Luk

Pensionsrådgivning