Denmark

Skadesrådgivning

Vores skadesrådgivningseksperter hjælper med at udarbejde og implementere strategier, som reducerer den økonomiske effekt af en given skade. Med udgangspunkt i ydelser, som er mere omfattende end traditionel skadesforsikring, har Aon udviklet en række supplerende Risk Management-programmer inden for ulykkes- og property-forsikring.

Indledende analyse
Vores skadeskonsulenter foretager en komplet analyse af jeres skadeshistorik og aktuelle skadesforsikringer, herunder tredjepartsadministratorer og aftaler med vurderingsmænd samt interne processer. Med udgangspunkt i analysen kommer vi med en række anbefalinger til driftsoptimerende og i sidste ende omkostningsreducerende tiltag.

Innovative løsninger
Vores løsninger omfatter Aons innovative Rapid Response-model til property-risici, valg af tredjepartsadministrator, skadesgennemgang, skadeskontrol, fordrings- og regresydelser samt arbejdsgiveransvar. Hvert projekt styres naturligvis af en erfaren Aon-ekspert.

Løbende forbedringer
Vi opnår og kommunikerer økonomisk målbare resultater og yder løbende rådgivning med henblik på fremtidige muligheder for løbende optimering. Vi giver jer større fleksibilitet og yder professionel rådgivning, der sikrer, at I får mere ud af jeres forsikringer. Jeres virksomhed opnår dermed øget likviditet og reducerede administrationsomkostninger i forbindelse med skadesforsikringer.

Kontaktformular Expand
* Skal udfyldes  Invalid Email Address
Luk