Greek | EnglishGreece
Aon Greece - Aon Ελλάδα

H Aon Risk Solutions στην Ελλάδα

 

Η Aon plc (NYSE: AON) αποτελεί μια κορυφαία εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών παγκοσμίως, που παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων σε θέματα διαχείρισης κινδύνων, συνταξιοδότησης και υγείας. Οι 50.000 συνάδελφοί μας σε 120 χώρες επιτυγχάνουν αποτελέσματα για πελάτες μέσω της χρήσης δεδομένων βιομηχανικής ιδιοκτησίας και αναλύσεων, για την παροχή πληροφοριών που μειώνουν την αστάθεια και βελτιώνουν την απόδοση.

Στην Ελλάδα, η Aon Risk Solutions προσφέρει τις υπηρεσίες της σε μεγάλους τοπικούς και διεθνείς οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα καθώς και σε ιδιώτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Mε διεθνή τεχνογνωσία, που αντλεί από τα Global Practice Groups της Aon plc., και μέσω των αξιόπιστων συνεργασιών με την παγκόσμια και εγχώρια ασφαλιστική αγορά, η Aon Greece εξασφαλίζει για τους πελάτες της ολοκληρωμένες και ανταγωνιστικές προτάσεις.

Παράλληλα, ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις στην ασφαλιστική αγορά, και μέσω αποκλειστικών συμφωνιών με διεθνώς αναγνωρισμένα facilities του εξωτερικού, εξασφαλίζει την εισαγωγή στην ελληνική αγορά των πλέον σύγχρονων και προσωποποιημένων λύσεων για τον πελάτη.

Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις

 

H Aon Greece, εξυπηρετεί εταιρείες όλων των κλάδων, μεταξύ άλλων, κατασκευαστικές, πετρελαϊκές, ναυτιλιακές και αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, τράπεζες, παρασκευαστές και διανομείς τροφίμων και άλλους βιομηχανικούς και εμπορικούς οργανισμούς. Οι υπηρεσίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης της Εταιρείας περιλαμβάνουν, χωρίς να περιορίζονται, τις καλύψεις:

 • Περιουσίας & Απώλειας Κερδών
 • Ευθυνών (Γενικών Αστικών, Επαγγελματικών, Προϊόντος)
 • Στόλων αυτοκινήτων
 • Ζωής (Ομαδική ασφάλιση προσωπικού, συνταξιοδοτικά προγράμματα)
 • Ευθύνης Μελών ΔΣ & Στελεχών Επιχείρησης (D&O)
 • Τεχνικών έργων και ΣΔΙΤ
 • Πιστώσεων
 • Μεταφορών Εμπορευμάτων
 • Ασφάλισης Χρημάτων
 • Εμπιστοσύνης Υπαλλήλων
 • Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού
 • Μηχανικών Βλαβών
 • Ανάκλησης Ελαττωματικών Προϊόντων
 • Έργων τέχνης και πολύτιμων αντικειμένων
 • Περιβαλλοντικής Ευθύνης
 • Αστικής Ευθύνης Κλινικών Μελετών
 • Ταξιδιωτικής Ασφάλισης
 • Απαγωγών & Λύτρων
 • Εκδηλώσεων
 • Μόλυνσης Υδάτων
 • Hull & Machinery
 • Protection & Indemnity

Πέρα από τη διαμεσολαβητική δράση της, η Aon Risk Solutions προσφέρει σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων, ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες Διαχείρισης Κινδύνων (Risk Management), μεταξύ των οποίων:

Aon Global Client Network: Δίκτυο Εξυπηρέτησης Διεθνών Πελατών

 

Η δραστηριοποίηση μίας πολυεθνικής επιχείρησης σε πολλές χώρες του κόσμου κάνει ιδιαίτερα πολύπλοκη τη διαχείριση των ασφαλίσιμων κινδύνων της. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η διοίκηση μιας τέτοιας επιχείρησης είναι ιδιαίτερες: πολλαπλά κανονιστικά πλαίσια, περίπλοκες διαδικασίες συμμόρφωσης, αυξημένα κόστη, αδυναμία παρακολούθησης της πορείας των ασφαλιστικών προγραμμάτων στις διάφορες χώρες δραστηριοποίησης. Για να ανταποκριθεί στις ανάγκες αυτές, η Aon διαθέτει το “Aon Global Client Network” (AGCN), μία ομάδα από 1.200 στελέχη σε περισσότερες από 200 χώρες του κόσμου, τα οποία εξειδικεύονται στη διαχείριση πολυεθνικών λογαριασμών αναλαμβάνοντας τον σχεδιασμό και κεντρικό συντονισμό του ασφαλιστικού προγράμματός μίας πολυεθνικής επιχείρησης καθώς και τη συνοχή στην παροχή υπηρεσιών από τα γραφεία της Aon παγκοσμίως.

Captive Management

 

Η αυτασφάλιση μέσω ιδιόκτητης ασφαλιστικής εταιρείας «captive» μπορεί να προσθέσει πολλά πλεονεκτήματα στη διαχείριση των ασφαλίσεων και κινδύνων μίας μεγάλης επιχείρησης ή ομίλου, με σημαντικότερο αυτό της σημαντικής μείωσης δαπανών. Σε συνεργασία με την «Aon Global Insurance Managers», και πάντα παρακολουθώντας τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες συνθήκες και ανάγκες που προκύπτουν στις διεθνείς αγορές, η Aon Greece προσφέρει υψηλής ποιότητας συμβουλευτικές υπηρεσίες «διαχείρισης captive ασφαλιστικών εταιρειών».

Προσωπικοί και μικροί επιχειρηματικοί κίνδυνοι

 

Παράλληλα με τους εταιρικούς πελάτες της, η Aon Greece εξυπηρετεί ιδιώτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προσφέροντας εξατομικευμένα προϊόντα για την ασφάλιση αυτοκινήτων, κατοικιών, σκαφών αναψυχής και του συνόλου των κινδύνων με τους οποίους μπορεί να έρθει αντιμέτωπος ένας ιδιώτης ή μία μικρομεσαία επιχείρηση.

Ζωή, Υγεία, Σύνταξη

Παράλληλα η Aon Greece προσφέρει προσεκτικά σχεδιασμένα προγράμματα ζωής, υγείας και σύνταξης σε ατομική /οικογενειακή βάση που λειτουργούν είτε αυτόνομα, είτε συνδυαστικά με άλλους φορείς (κοινωνικά ταμεία, ομαδικά προγράμματα) ή σε συνδυασμό με ομαδικά προγράμματα. Επιπλέον, με την πρωτοπόρα για την Ελλάδα υπηρεσία “Life Planning”, παρέχει στον ιδιώτη πελάτη και επιχειρηματία μία προσωπική χρηματοασφαλιστική μελέτη, βάσει των ευρημάτων της οποίας προτείνει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για τον ίδιο, την οικογένεια και την επιχείρησή του.

Η Aon Hewitt στην Ελλάδα

 

Κορυφαίες εταιρίες ανά τον κόσμο βασίζονται στους συμβούλους μας για τη ανάπτυξη της εταιρίας τους, καθώς και για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης της πιο σημαντικής τους επένδυσης: του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Κατέχουμε ηγετική θέση παγκοσμίως σε ότι αφορά το Ανθρώπινο Δυναμικό. Για περισσότερα από 65 χρόνια οι υπηρεσίες μας είναι επικεντρωμένες αποκλειστικά σε θέματα ανθρωπίνου δυναμικού και η γνώση που μοιραστήκαμε με τους πελάτες μας έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους τους.

Η εμπειρία μας στην αγορά και η επιμονή μας στην έρευνα βοηθούν τους συμβούλους μας να αναπτύξουν εξειδικευμένες λύσεις για εσάς, για να αντιμετωπίσουν δυναμικά τις πολύπλοκες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η επιχείρησή σας.

Υπηρεσίες Συνταξιοδοτικών Παροχών και Επενδύσεων

Είμαστε η μεγαλύτερη εταιρία παροχής συμβουλών σε θέματα συνταξιοδοτικών παροχών προσωπικού και επενδύσεων στη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

 • Αναλογιστικές
  Ελέγξτε τις συνταξιοδοτικές σας παροχές με τη βοήθεια των κορυφαίων αναλογιστών της Aon Hewitt. Περισσότερες Πληροφορίες
 • Συστήματα Παροχών
  Μεγιστοποιείστε τις αποδοχές σας με μια εκτενή συνταξιοδοτική στρατηγική. Περισσότερες Πληροφορίες
 • Επενδύσεις
  Παρέχουμε την πλήρη υπηρεσία παροχής συμβουλών επί επενδύσεων που είναι προσαρμοσμένη στους συγκεκριμένους στόχους σας και τρέχουσες συνθήκες. Περισσότερες Πληροφορίες
 • Διαχείριση Προγραμμάτων Παροχών
  Η Aon Hewitt προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης των συνταξιοδοτικών προγραμμάτων. Η τεχνολογία μας, η βαθιά τεχνική μας κατάρτιση και η εστίαση στην ποιότητα συνδυάζονται για την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων και τη μεγιστοποίηση της αξίας για εργαζομένους και εργοδότες. Οι υπηρεσίες διαχείρισης αφορούν σε όλους τους τύπους συνταξιοδοτικών σχημάτων, από την καθορισμένη παροχή και την καθορισμένη εισφορά με τον τελειότερο σχεδιασμό. Περισσότερες Πληροφορίες

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ανθρωπίνου Δυναμικού

 

Βασιστείτε στις συμβουλές της Aon Hewitt για τη βελτιστοποίηση των πρακτικών σας, μέσω εμπειρίας και καινοτόμων στρατηγικών για την ανάπτυξη και την διοίκηση του προσωπικού.

 • Ηγεσία
  Εξασφαλίστε ότι ο οργανισμός σας έχει το βάθος και την ποιότητα ηγεσίας που χρειάζεται ώστε να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Περισσότερες Πληροφορίες
 • Διαχείριση Ταλέντων
  Αναπτύσσοντας καινοτόμες στρατηγικές διαχείρισης ταλέντων έως και ολοκληρωμένες ενέργειες και λύσεις. Περισσότερες Πληροφορίες
 • Αμοιβές & Αποδοχές
  Σε ένα ασταθές επιχειρηματικό περιβάλλον προσανατολισμένο τόσο στην ελαχιστοποίηση του κόστους όσο και στην ανάγκη για συνεχή ανάπτυξη, οι άνθρωποι παίζουν τον πιο αποφασιστικό ρόλο στην επιτυχία της εταιρίας. Περισσότερες Πληροφορίες
 • Οργανωτική Αλλαγή
  Οι έμπειροι σύμβουλοι μας βοηθάνε τις εταιρίες να επιλύσουν τα θέματα ανθρώπινου δυναμικού που προκύπτουν από τις οργανωτικές αλλαγές. Περισσότερες Πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Γραφεία στην Ελλάδα

Στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα

 

hr.greece@aon.gr

 

 

Request Info Expand
* Required fields


  Invalid Email Addressclose form