Aon: Leader in human resources, reinsurance & risk Netherlands
Progress Left
Progress Right

Thema's


Wet werk en zekerheid: wat is de impact op uw organisatie?
Meer flexibiliteit voor werkgever en werknemer, terwijl het sociale vangnet blijft bestaan. De Wet werk en zekerheid moet dit mogelijk maken. Regels omtrent het ontslagrecht, tijdelijke arbeidsovereenkomsten en de WW veranderen. De eerste wijziging gaan 1 juli 2014 al in. Weet u wat de impact hiervan is op uw organisatie? Is uw personeelsbeleid al afgestemd op de nieuwe regels?
 Lees meerEigenrisicodragerschap Ziektewet
Voor werkgevers nemen de personele risico's flink toe. Met ingang van 2014 kunt ook u een rekening verwachten voor vrijwel iedere zieke ex-werknemer, zelfs al had deze een tijdelijk contract. Hoe speelt u hier op in? Wat kan eigenrisicodragerschap voor de Ziektewet uw organisatie opleveren?
 Meer over Eigenrisicodragerschap ZiektewetRisicobeoordeling vanuit financieel perspectief
Een incident kunt u niet altijd voorkomen. Wat u wel kunt, is voorbereid zijn op de financiële impact van een voorval. De geïntegreerde risicomanagementaanpak van Aon geeft u snel en volledig inzicht in de belangrijkste risico's voor uw financiële doelstellingen.


 Meer over geïntegreerd risicomanagementCyberrisico's: bent u voldoende beschermd?
Een gebrekkige bescherming brengt enorme bedrijfsrisico's met zich mee. Voor het managen van deze risico's geeft Aon een stapsgewijze aanpak en praktische tips.
 Lees meer in de whitepaper Cyberrisico's

Lees meer

Aon Actueel


Verplichte winkelnering UWV dreigt voor Ziektewet en WGA
Rotterdam, 22 april 2014 - Het wordt werkgevers onmogelijk gemaakt een weloverwogen keuze te maken tussen eigenrisicodragerschap en een publieke uitvoering van de Ziektewet en WGA. De overheid verandert de spelregels tijdens het spel, zonder dit vooraf aan werkgevers kenbaar te maken.
 Lees meerTrendrapport: WGA en Ziektewet: risico's of kansen?
Financiële prikkels en verantwoordelijkheid voor zieke medewerkers worden in toenemende mate bij werkgevers neergelegd. Of eigenrisicodragerschap voor de Ziektewet of WGA voor u lonend is, is afhankelijk van veel verschillende factoren. Lees hierover in het trendrapport WGA en Ziektewet: risico's of kansen?
 Lees meerAon's Political Risk Map: ondernemersklimaat BRICS-landen verslechtert
Rotterdam, 10 april 2014 – De risico's voor bedrijven die zakendoen in opkomende markten nemen toe. Voor alle vijf zogenoemde BRICS-landen stegen risico's als politiek geweld, insolvabiliteit van de overheid of inmenging van de politiek in de economie het afgelopen jaar.
 Lees meerPsychosociale arbeidsbelasting de baas voor duurzame inzetbaarheid
Psychosociale arbeidsbelasting (PSA) is van invloed op de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Werkdruk is de meest voorkomende oorzaak van PSA. Nu minister Asscher extra geld vrijmaakt voor het voorkomen van PSA is het een goed moment om samen met uw medewerkers te focussen op preventie.
 Lees meer

De cyberrisico's diagnosetool vergroot de bewustwording over cyberrisico's binnen uw organisatie én geeft een inschatting van de mogelijke gevolgen van cyberaanvallen.
 Lees meer


 

Lees meer

ServiceBlijf op de hoogte - Nieuwsbrieven 
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op uw vakgebied. Schrijf u nu in voor een van de Aon nieuwsbrieven.
 Aanmelden Aon voor Particulieren
Bent u particulier en op zoek naar een gunstige verzekering of bent u al verzekerd bij Aon? Wij helpen u graag verder op:
Aon Direct
Studentenverzekeringen Via mijn werk verzekeringen
Collectieve zorg- en schadeverzekeringen, een collectief voordeel door verzekerd te zijn bij uw werkgever.
Ik ben werkgever
Ik ben medewerkerOnline Services
Aon heeft voor zowel zakelijke- als particuliere klanten diverse online services beschikbaar:
AonLine 
Aon RiskConsole 
Aon Automotive 
Aon People Online 
Aon Marine Online 
MyAon  Recente Whitepapers 
Kredietrisico's managen in roerige tijden
Slim inspelen op de gevolgen van de    Modernisering Ziektewet
Cyberrisico's onder controle 

 Overzicht Whitepapers 

Lees meer