Aon: Leader in human resources, reinsurance & risk Netherlands
Progress Left
Progress Right

Thema's
Infographic: Cyberrisico's onder controle
Steeds vaker worden organisaties getroffen door een cyberaanval. De jaarlijkse wereldwijde schade is opgelopen tot boven de 100 miljard euro.
 Lees meerWet werk en zekerheid: wat is de impact op uw organisatie?
Meer flexibiliteit voor werkgever en werknemer, terwijl het sociale vangnet blijft bestaan. De Wet werk en zekerheid moet dit mogelijk maken. Regels omtrent het ontslagrecht, tijdelijke arbeidsovereenkomsten en de WW veranderen. De eerste wijziging gaan 1 juli 2014 al in. Weet u wat de impact hiervan is op uw organisatie? Is uw personeelsbeleid al afgestemd op de nieuwe regels?
 Lees meerDe Nieuwe Ziektewet
Voor werkgevers nemen de personele risico's flink toe. Met ingang van 2014 kunt ook u een rekening verwachten voor vrijwel iedere zieke ex-werknemer, zelfs al had deze een tijdelijk contract. Hoe speelt u hier op in? Wat kan eigenrisicodragerschap voor de Ziektewet uw organisatie opleveren?
 Meer over De Nieuwe ZiektewetRisicobeoordeling vanuit financieel perspectief
Een incident kunt u niet altijd voorkomen. Wat u wel kunt, is voorbereid zijn op de financiële impact van een voorval. De geïntegreerde risicomanagementaanpak van Aon geeft u snel en volledig inzicht in de belangrijkste risico's voor uw financiële doelstellingen.


 Meer over geïntegreerd risicomanagement

Lees meer

Aon Actueel


Nieuw Prognosemodel Koninklijk Actuarieel Genootschap kost bijna EUR 10 miljard
Rotterdam, 11 september 2014 - Op basis van de recente publicatie van de nieuwe Prognosetafel 2014 door het Koninklijk Actuarieel Genootschap (AG) hoeven pensioenfondsen geen rekening te houden met een forse stijging van hun pensioenverplichtingen.
 Lees meerDekkingsgraad gestegen, maar kans op dekkingstekort neemt toe
Rotterdam, 1 september 2014 – De gemiddelde dekkingsgraad van de Nederlandse pensioenfondsen stond eind augustus 2014 op 112%. Daarmee is de dekkingsgraad in de maand augustus met ongeveer een procentpunt gestegen.
 Lees meerArtikel: drie vragen over eigenrisicodragerschap
Omdat het UWV een minimumpremie hanteert, zijn bedrijven met weinig zieke medewerkers in veel gevallen beter af als zij zelf het risico dragen voor de Ziektewet. U heeft dan meer invloed op de kosten en kunt meer doen om medewerkers te stimuleren weer (gedeeltelijk) aan het werk te gaan. Waar moet u op letten?
 Lees meerHervorming van de langdurige zorg: wat gaat er veranderen?
De hervorming van de langdurige zorg heeft naast organisatorische ook financiële gevolgen. Naar verwachting zullen de kosten voor de Zorgverzekeringswet de komende jaren toenemen. De nominale zorgpremie, het verplichte eigen risico en de inkomensafhankelijke bijdrage; deze zullen allemaal stijgen. En het is de vraag of deze bezuinigingen de kwaliteit van de zorg uiteindelijk ten goede komen.
 Lees meerZes tips om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden
Het hebben van een duidelijke visie en doelstellingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid helpen u bij het doorvoeren van veranderingen in de organisatie, het aanpassen van de werkomgeving, het inrichten van uw primaire processen en het duidelijk maken en inbedden van initiatieven naar werknemers toe. Welke maatregelen kunt u nemen? Aon geeft u zes tips.
 Lees meer
 

Lees meer

ServiceBlijf op de hoogte - Nieuwsbrieven 
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op uw vakgebied. Schrijf u nu in voor een van de Aon nieuwsbrieven.
 Aanmelden Aon voor Particulieren
Bent u particulier en op zoek naar een gunstige verzekering of bent u al verzekerd bij Aon? Wij helpen u graag verder op:
Aon Direct
Studentenverzekeringen Via mijn werk verzekeringen
Collectieve zorg- en schadeverzekeringen, een collectief voordeel door verzekerd te zijn bij uw werkgever.
Ik ben werkgever
Ik ben medewerkerOnline Services
Aon heeft voor zowel zakelijke- als particuliere klanten diverse online services beschikbaar:
AonLine 
Aon RiskConsole 
Aon Automotive 
Aon People Online 
Aon Marine Online 
MyAon  Recente Whitepapers 
Het managen van medewerkersbetrokkenheid in tijden van verandering
Kredietrisico's managen in roerige tijden
Slim inspelen op de gevolgen van de    Modernisering Ziektewet
Cyberrisico's onder controle 

 Overzicht Whitepapers 

Lees meer