Aon: Leader in human resources, reinsurance & risk Netherlands
Progress Left
Progress Right

Thema's
Infographic: Cyberrisico's onder controle
Steeds vaker worden organisaties getroffen door een cyberaanval. De jaarlijkse wereldwijde schade is opgelopen tot boven de 100 miljard euro.
 Lees meerWet werk en zekerheid: wat is de impact op uw organisatie?
Meer flexibiliteit voor werkgever en werknemer, terwijl het sociale vangnet blijft bestaan. De Wet werk en zekerheid moet dit mogelijk maken. Regels omtrent het ontslagrecht, tijdelijke arbeidsovereenkomsten en de WW veranderen. De eerste wijziging gaan 1 juli 2014 al in. Weet u wat de impact hiervan is op uw organisatie? Is uw personeelsbeleid al afgestemd op de nieuwe regels?
 Lees meerDe Nieuwe Ziektewet
Voor werkgevers nemen de personele risico's flink toe. Met ingang van 2014 kunt ook u een rekening verwachten voor vrijwel iedere zieke ex-werknemer, zelfs al had deze een tijdelijk contract. Hoe speelt u hier op in? Wat kan eigenrisicodragerschap voor de Ziektewet uw organisatie opleveren?
 Meer over De Nieuwe ZiektewetRisicobeoordeling vanuit financieel perspectief
Een incident kunt u niet altijd voorkomen. Wat u wel kunt, is voorbereid zijn op de financiële impact van een voorval. De geïntegreerde risicomanagementaanpak van Aon geeft u snel en volledig inzicht in de belangrijkste risico's voor uw financiële doelstellingen.


 Meer over geïntegreerd risicomanagement

Lees meer

Aon Actueel


Aon: verzuimkosten onbeheersbaar door gelegenheidscollectiviteiten
Er moet een verbod op gelegenheidscollectiviteiten komen om verzuimkosten betaalbaar te houden voor werkgevers. De lage premies van die collectiviteiten zijn oneerlijke concurrentie voor het duurdere zorgcollectief van de werkgever, waarin duidelijke afspraken staan over een eerlijke verdeling van verzuimkosten.
 Lees meerAon: klein premievoordeel sociale verzekering wordt later duur betaald
Hoewel Nederlandse werkgevers op korte termijn een daling van de sociale verzekeringspremies tegemoet kunnen zien, nemen de financiële risico’s van ziekteverzuim op de lange termijn juist toe. Dat concludeert verzekeringsmakelaar en risico-adviseur Aon naar aanleiding van de nieuwe zorgpremies voor werknemers, de onlangs gepubliceerde parameters van het UWV en het dalende aantal Nederlanders met een aanvullende zorgverzekering.
 Lees meerRepatriëring Nederlandse artsen ingewikkeld traject
De Lion Heart Foundation is blij en opgelucht dat de artsen Erdi Huizenga en Nick Zwinkels terug zijn in Nederland vanuit Sierra Leone. De repatriëring heeft veel voeten in de aarde gehad doordat er wereldwijd nauwelijks partijen bereid zijn dergelijke repatriëringen uit te voeren.
 Lees meerZorgmijding werknemer is nieuw werkgeversrisico
Zowel de nominale premie als het verplichte eigen risico voor de zorgverzekering zullen per 2015 stijgen, zo blijkt uit de begroting van het ministerie van VWS. Nu al is de trend dat minder mensen zich aanvullend verzekeren. Op twee fronten kan dit de werkgever verder op kosten jagen.
 Lees meerIndexcijfer: lage rente zorgt voor lagere uitkomsten beschikbare premieregelingen
Rotterdam, 15 september 2014 - De uitkering van de gemiddelde beschikbare premieregeling is in het tweede kwartaal van 2014 met drie procentpunt gedaald. Dat blijkt uit de Pensioenvergelijker van Aon Hewitt, wereldwijd marktleider in human-resourcemanagement, consultancy en outsourcing.
 Lees meer
 

Lees meer

ServiceBlijf op de hoogte - Nieuwsbrieven 
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op uw vakgebied. Schrijf u nu in voor een van de Aon nieuwsbrieven.
 Aanmelden Aon voor Particulieren
Bent u particulier en op zoek naar een gunstige verzekering of bent u al verzekerd bij Aon? Wij helpen u graag verder op:
Aon Direct
Studentenverzekeringen Via mijn werk verzekeringen
Collectieve zorg- en schadeverzekeringen, een collectief voordeel door verzekerd te zijn bij uw werkgever.
Ik ben werkgever
Ik ben medewerkerOnline Services
Aon heeft voor zowel zakelijke- als particuliere klanten diverse online services beschikbaar:
AonLine 
Aon RiskConsole 
Aon Automotive 
Aon People Online 
Aon Marine Online 
MyAon  Recente Whitepapers 
Het managen van medewerkersbetrokkenheid in tijden van verandering
Kredietrisico's managen in roerige tijden
Slim inspelen op de gevolgen van de    Modernisering Ziektewet
Cyberrisico's onder controle 

 Overzicht Whitepapers 

Lees meer