Netherlands

Loading

Laatste concrete acties richting de AVG-ingangsdatum

 

Geef uw organisatie een bliksemstart voor 25 mei

De ingangsdatum van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG of GDPR), 25 mei 2018, komt met rasse schreden dichterbij. Veel organisaties worstelen echter met de voorbereidingen. Aon biedt u daarom de handvatten die u ervoor zorgen dat u zo AVG-compliant mogelijk de zomer ingaat.

 

(On)voorbereid richting de AVG?

Ons benchmarkrapport laat zien waar u staat met uw AVG-compliancy. Staat uw organisatie in voor een adequate bescherming van privacygevoelige data? Kent u de nieuwe verplichtingen van de AVG en kunt u die vertalen naar de inrichting van processen rond het opslaan, delen en verwerken van persoonsgegevens?

Download benchmarkrapport

 
 

Brochure - Uw keuzes en stappen richting de General Data Protection Regulation

Brochure

Om u te helpen bij uw keuzes en de stappen, hebben wij een brochure opgesteld. Hierin vindt u alles over de General Data Protection Regulation en vertellen wij concreet welke acties u moet gaan ondernemen.

Download de brochure

 
 

Masterclass AVG-implementatie

Stoom uw organisatie klaar voor de Algemene verordening gegevensbescherming.
Onze masterclass biedt u inzicht in de persoonsgegevens die uw organisatie gebruikt, óf u deze gegevens mag gebruiken en welke maatregelen u neemt om deze gegevens te beschermen. Dit is in het licht van de AVG, 25 mei 2018 van kracht, van cruciaal belang. Uw organisatie moet vanaf dat moment kunnen aantonen dat ze voldoet aan deze verordening.

De masterclass bestaat voor een groot deel uit activiteiten die direct betrekking hebben op de organisatie van de deelnemer. Zo zorgen we er samen voor dat u een grote stap vooruit kunt maken.

Meld u aan voor de masterclasses