Netherlands

Loading

Pensioen68

De (financiële) gevolgen van de hogere pensioenleeftijd

Past uw huidige pensioenregeling en –aanbieder nog wel bij uw organisatie?

De (financiële) gevolgen van de stijging van de pensioenleeftijd worden mede bij u neergelegd; u moet tenslotte uw werknemers langer in dienst houden. Maar past uw pensioenregeling wel binnen het nieuwe fiscale kader? Wist u dat u een aanzienlijk aansprakelijkheidsrisico loopt als u niet juist communiceert over de wijzigingen in uw pensioenregeling? En weet u dat u een verlaging van uw pensioenlasten kunt realiseren van ca. 5%?

Infographic - De gevolgen van de hogere pensioenleeftijd voor uw onderneming

Infographic

Wat zijn nou exact de (financiële) gevolgen en kansen van de stijging van de pensioenleeftijd en welke vragen moet u voor uzelf beantwoorden?

Bekijk de infographic

Onze pensioenspecialist blogt

Gratis kennissessie ‘Pensioenleeftijd 68 jaar: de gevolgen en kansen voor uw onderneming’

Tijdens onze recente kennissessies behandelden onze pensioenspecialisten de meest recente pensioenontwikkelingen, de (financiële) gevolgen van de verhoogde pensioenleeftijd en wat voor uw onderneming de best aansluitende pensioenregeling en -aanbieder zou kunnen zijn.
Indien u een kennissessie wilt bijwonen in de nabije toekomst, dan kunt u via onderstaande button uw gegevens achterlaten. Wij informeren u dan tijdig over de datum, het programma en de locatie.

Houd mij op de hoogte