Netherlands

Loading

Connected

Connected is de maandelijkse nieuwsbrief van Aon. Hiermee blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van personele risico's, onderzoeksresultaten en onze visie.

In deze editie

 • Meld u aan voor gratis kennissessies Pensioen
 • Wegwijs worden in het woud van sociale regelingen
 • Vlog en seminar: de impact van terrorisme op uw mensen en continuïteit
 • Nieuwsbrief blijven ontvangen? Geef uw voorkeuren door
 • Wijzigingen wettelijke pensioenbedragen


 • umg en aon

  Meld u aan voor gratis kennissessies Pensioen
  De verhoging van de pensioenrichtleeftijd is een ideaal moment om uw generatiebeleid en de rol van pensioen in het arbeidsvoorwaardenpakket onder de loep te nemen. Om u hierbij te helpen, organiseren wij in januari drie gratis interactieve kennissessies.

  Lees verder  pensioenrichtleeftijd

  Wegwijs worden in het woud van sociale regelingen
  Bent u het zicht op alle subsidies en kortingen kwijt? Wees gerust, u bent bepaald niet alleen: bijna de helft van organisaties met meer dan 250 medewerkers benut het aanbod aan sociale regelingen niet optimaal. Aon biedt een eenvoudige oplossing.

  Lees verder  financiele problemen

  Vlog en seminar: de impact van terrorisme op uw mensen en continuïteit
  Hoe raken de internationale ontwikkelingen op het gebied van veiligheid uw personeel en organisatie? Als u zaken doet in het buitenland doet u er goed aan hierbij stil te staan.

  Bekijk het vlog en kom naar ons seminar  gdpr

  Nieuwsbrief blijven ontvangen? Geef uw voorkeuren door
  In mei 2018 gaat de GDPR in. Uw gegevens worden hiermee nog beter beschermd. Dit betekent o.a. dat u zelf bepaalt waarover u informatie ontvangt. Alleen als u uw voorkeuren doorgeeft, blijft u deze nieuwsbrief ontvangen.

  Voorkeuren doorgeven  expats

  Wijzigingen wettelijke pensioenbedragen
  Per 1 januari 2018 veranderen diverse wettelijke pensioenbedragen, waaronder de AOW-franchise. Dat is ook van invloed op uw salarisadministratie. Aon zet de nieuwe bedragen voor u op een rij.

  Lees verder