2023 Cyber Resilience Report

Dit is een artikel 10 van 14 In dit rapport.

August 16, 2023 / 7 minimale leestijd

Latijns-Amerika: Drie essentiële risicovolle controlegebieden

De algehele cybervolwassenheid van Latijns-Amerikaanse bedrijven ligt in de buurt van bedrijven in EMEA en het VK, maar er kwamen drie aanzienlijke hiaten boven water: management door derden, zakelijke veerkracht en applicatiebeveiliging.

Belangrijkste resultaten

  1. De gemiddelde algehele cybervolwassenheid van LATAM-bedrijven weerspiegelt die van organisaties in het VK en EMEA. Ze lijken echter wel achter te liggen op hun Amerikaanse tegenhangers.
  2. Management door derden is het laagst presterende domein. Organisaties moeten de commerciële impact van cyberrisico's die bij deze providers horen, beter in kaart brengen
  3. Applicatiebeveiliging moet nog steeds worden beheerd. Business-leaders kunnen er baat bij hebben beveiligingstraining verplicht te stellen voor alle ontwikkelaars, inclusief regelmatige updates om bij te blijven met opkomende bedreigingen.

2023 Cyber Resilience Rapport

Vul onderstaand formulier in voor toegang tot het volledige rapport

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Door uw persoonlijke gegevens in dit formulier in te vullen, gaat u ermee akkoord dat Aon en andere organisaties binnen de Aon Groep uw persoonlijke gegevens gebruiken om van tijd tot tijd contact met u op te nemen over andere producten, diensten en evenementen die volgens ons interessant voor u kunnen zijn. Alle persoonlijke informatie wordt verzameld en gebruikt in overeenstemming met onze Privacyverklaring.

Klik hier om uw communicatievoorkeuren in te stellen.