Netherlands
 

Interactieve talkshow ‘Evolutie van HR: ontdek de kracht van data'

 

19 juni 2024 - Schrijf u nu in

Interactieve talkshow
Op woensdag 19 juni organiseren wij de interactieve talkshow ‘Evolutie van HR: ontdek de kracht van data’. Ontdek hoe de kracht van data u kan helpen een veerkrachtige en vooruitstrevende werkomgeving te creëren. Het gebruik van HR-data is spannend, maar ook noodzakelijk om de juiste beslissingen te nemen voor de toekomst.

Onze experts bespreken het onderwerp HR-data aan de hand van interessante praktijkvoorbeelden. U krijgt concrete tips waarmee u direct aan de slag kunt. Ook is er voldoende ruimte voor interactie en het stellen van vragen.

De talkshow is live bij te wonen, maar u kunt ook online deelnemen. Wilt u er live bij zijn in de studio? Dan kunt u achteraf verder praten met onze experts en andere HR-professionals tijdens de afsluitende netwerklunch. Let op: het aantal plaatsen is beperkt.

Schrijf je nu in

 

Programma en locatie
Locatie: Pro Media Studio’s, Delftse Poort, Weena 505, B18 in Rotterdam

  • Live bijwonen talkshow in Rotterdam:
    10.15 – 10.45 Ontvangst
    11.00 – 12.00 Interactieve talkshow
    12.00 – 13.00 Afsluitende netwerklunch  
  • Online deelnemen:
    11.00 – 12.00 Interactieve talkshow

Welke onderwerpen komen aan bod?

‘Uw vitaliteitsbeleid gebaseerd op data’
HR Data Expert Luc Oudenes en EMEA Health Solutions Client Advisor Elmar van Dijk leggen uit hoe u uw welzijns- en vitaliteitsbeleid kunt vormgeven op basis van data. Zij gaan daarbij dieper in op het stellen van meetbare targets vanuit prioriteiten, de noodzaak van bewustwording (cultuur- en gedragsverandering) en het belang van sentimenttoetsing onder medewerkers. U krijgt praktijkvoorbeelden en concrete tips voor de aanpak van een data gedreven vitaliteitsbeleid.

‘De organisatie van de toekomst is skills driven’
Uit Aon’s Pulse Survey komt naar voren dat 90% van de organisaties nadenkt over skills, maar nog niet zo ver is om afstand te nemen van het traditionele job framework. Toch ligt de toekomst bij skillsgedreven organisaties. Managing Director Assesment Solutions Marieke van der Meer en Chief Portfolio & Innovation officer Assessments Jouko van Aggelen laten zien hoe een skills taxonomy geïmplementeerd kan worden en welke voordelen dit oplevert voor de organisatie.

Bent u er ook bij?

Aanmelden