Netherlands

Onderzoek Aon: 313 miljard dollar schade in 2022 door natuurrampen

De economische schade als gevolg van de klimaatverandering en natuurrampen bedroeg in 2022 wereldwijd 313 miljard Amerikaanse dollar. Met 50 miljard dollar was de schade in Europa hoger dan het historisch gemiddelde sinds 2000.

Lees verder ›

Pensioenfondsen houden dekkingsgraad vast

Het jaar begint, ongeacht angst voor een recessie, goed voor de pensioenfondsen. Ondanks een rentedaling deden de aandelen het in januari zo goed dat de portefeuille in waarde toenam en de indicatieve gemiddelde dekkingsgraad van de Nederlandse pensioenfondsen stabiliseerde op 117%.

Lees verder ›

 

 

Marc van Nuland vertrekt per 1 april 2023 bij Aon Nederland

Vandaag heeft Aon bekendgemaakt dat Marc van Nuland, Chairman van Aon Nederland, de organisatie per 1 april 2023 gaat verlaten. Marc van Nuland was tot 1 april 2022 chief executive officer (CEO) van Aon Nederland. In de afgelopen periode kon hij zich volledig focussen op de externe contacten, met name klanten en verzekeraars.

Lees verder ›

Pensioenfondsen kijken terug op bewogen jaar

20 februari 2022 werd de wereld opgeschrikt door de inval in Oekraïne. Dit leidde tot een energiecrisis en een forste stijging van de inflatie. Als reactie op de gestegen inflatie verhoogden centrale banken wereldwijd de rentetarieven.

Lees verder ›

 

See our careers
Life at Aon