Netherlands

Jochem Kort benoemd tot nieuwe Chief Broking Officer bij Aon Nederland

Jochem Kort wordt per 1 oktober aangesteld als Chief Broking Officer voor Aon Nederland. Hij wordt verantwoordelijk voor de brokingstrategie en het leiden van de brokingactiviteiten, carrier management en het bevorderen van groei en innovatie van de brokingorganisatie.

Lees verder ›

Leidy Timmerman nieuwe Industry Director Business Services

Leidy Timmerman met ingang van 1 september benoemd tot Industry Director Business Services. Zij stuurt het team Business Services aan dat zich richt op een breed scala aan (zakelijke) dienstverleners waaronder de facilitaire dienstverlening, uitzendbranche, ICT, consultancy, media, leisure & entertainment.

Lees verder ›

Dekkingsgraden licht gedaald in augustus

Ondanks de verdere stijging van de rente, zorgen slechte aandelenrendementen voor beperkte daling van de indicatieve gemiddelde dekkingsgraad van de Nederlandse pensioenfondsen in augustus. Deze daalde naar 121%.

Lees verder ›

Dekkingsgraden in juli verder gestegen

De stijging van de rente ten gevolge van het monetair beleid heeft de dekkingsgraden in juli fors op doen lopen. De rentestijging van juni wordt hiermee bekrachtigd. De rentestijging in combinatie met positieve aandelenrendementen zorgden ervoor dat de indicatieve* gemiddelde dekkingsgraad van de Nederlandse pensioenfondsen in juli steeg naar 122%.

Lees verder ›

See our careers
Life at Aon