Netherlands

Dekkingsgraden pensioenfondsen stabiliseren in juli

De indicatieve* gemiddelde dekkingsgraad van Nederlandse pensioenfondsen is in juli constant gebleven op 122%. De daling van de rente over juli vertaalt zich in combinatie met toename van de aandelen in een nagenoeg gelijkblijvende dekkingsgraad.

Lees verder ›

Potentie beschikbare premieregeling neemt ook in eerste kwartaal 2022 toe

Aon plc (NYSE: AON), wereldwijd toonaangevend professioneel dienstverlener op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen, ziet in het vierde kwartaal van 2021 en het eerste kwartaal van 2022 de gemiddelde pensioenuitkering op basis van de beschikbare premieregeling met ongeveer 2 procent toenemen.

Lees verder ›

 

 

Aon versterkt zich met ervaren krachten op het gebied van Health en Wealth

De ervaren krachten Erna Meijer, Melanie Bronkhorst en Oscar Assmann komen de gelederen van Aon’s Health & Wealth Solutions versterken. 

Lees verder ›

Optimisme over M&A-markt verdwijnt door toename risico’s

De heropleving van de markt voor fusies en overnames (M&A) van 2021 zal dit jaar niet in dezelfde mate doorzetten, aldus Aon, wereldwijd toonaangevend professioneel dienstverlener op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen en Mergermarket, leverancier van inlichtingen, data en analyse van wereldwijde M&A.

Lees verder ›

 

See our careers
Life at Aon