Netherlands

Marc van Nuland vertrekt per 1 april 2023 bij Aon Nederland

Vandaag heeft Aon bekendgemaakt dat Marc van Nuland, Chairman van Aon Nederland, de organisatie per 1 april 2023 gaat verlaten. Marc van Nuland was tot 1 april 2022 chief executive officer (CEO) van Aon Nederland. In de afgelopen periode kon hij zich volledig focussen op de externe contacten, met name klanten en verzekeraars.

Lees verder ›

Pensioenfondsen kijken terug op bewogen jaar

20 februari 2022 werd de wereld opgeschrikt door de inval in Oekraïne. Dit leidde tot een energiecrisis en een forste stijging van de inflatie. Als reactie op de gestegen inflatie verhoogden centrale banken wereldwijd de rentetarieven.

Lees verder ›

 

 

Aon Nederland: Zorgcollectiviteit van werkgever helpt zorgmijding te voorkomen

De verwachting is dat dit jaar een recordaantal mensen wisselt van zorgcontract en kiest voor een verzekering met hoog eigen risico en een beperkter aantal zorgaanbieders. Eén van de gevolgen is dat zorg gemeden wordt. Zo slaan steeds meer Nederlanders vanwege financiële redenen controles en behandelingen bij de tandarts over.

Lees verder ›

Daling dekkingsgraden pensioenfondsen

De indicatieve* gemiddelde dekkingsgraad van Nederlandse pensioenfondsen is in november teruggelopen naar 124%. De rente daalde en dat was de grootste driver voor de terugloop. November bleek namelijk een goede beleggingsmaand.

Lees verder ›

 

See our careers
Life at Aon