Netherlands
Progress Left
Progress Right
 
Lees meer
Astrid van Helvoort benoemd tot Director Business Development Brainport Eindhoven bij Aon
Astrid van Helvoort (49) wordt per 18 maart benoemd tot Director Business Development bij risico- en verzekeringsadviseur Aon. Ze wordt verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de zakelijke dienstverlening van Aon in Brainport Eindhoven.

Lees verder ›
Aon ondertekent diversiteitscharter voor topfuncties
Aon tekent vandaag het Charter ‘Talent naar de Top’. Hiermee verbindt de grootste onafhankelijk risico- en verzekeringsadviseur van Nederland zich aan een concrete en zelfgekozen doelstelling om in de top van de organisatie meer vrouwelijk en cultureel divers talent werkzaam te hebben.

Lees verder ›
Goede start zet door in februari
De gemiddelde dekkingsgraad van de Nederlandse pensioenfondsen is in de tweede maand van 2019 wederom gestegen; van 106% naar 108%. Na maanden van daling liep de rente in februari 2019 weer iets op en ook de aandelenbeurzen noteerden goede rendementen. De beleidsdekkingsgraad, die leidend is voor kortingen en indexatie, is in januari stabiel gebleven op 108%.

Lees verder ›
Aon Reports Fourth Quarter and Full Year 2018 Results
Aon reports fourth quarter and full year results of 2018.

Lees verder ›
Pensioenfondsen maken goede start in 2019
De gemiddelde dekkingsgraad van de Nederlandse pensioenfondsen is in de eerste maand van 2019 gestegen van 104% naar 106%. In de eerste maand van 2019 liep de rente nog verder terug, maar de aandelenbeurzen noteerden daarentegen goede rendementen. De beleidsdekkingsgraad, die leidend is voor kortingen en indexatie, is in januari stabiel gebleven op 108%.

Lees verder ›
Risk Impact: Ook in Nederland juridische massaclaims mogelijk na datalek
De risico’s van juridische massaclaims na een datalek zijn groot. De vraag is niet òf er in Nederland een collectieve actie na een datalek gevoerd gaat worden, maar wanneer dit zal gebeuren. Wat zijn de gevolgen hiervan?

Lees verder ›
Lees meer
 
Aon voor particulieren
Bent u particulier en op zoek naar een gunstige verzekering of bent u al verzekerd bij Aon? Wij helpen u graag verder op:
Aon Direct
Studentenverzekeringen
 
Via mijn werk verzekeringen
Collectieve zorg- en schadeverzekeringen, een collectief voordeel door verzekerd te zijn bij uw werkgever.
Ik ben werkgever
Ik ben medewerker
 
Lees meer
Lees meer