Netherlands
Progress Left
Progress Right
 
Lees meer
Fiets als troef voor werkgever op weg naar duurzame inzetbaarheid
De ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit, duurzaamheid en mede door de coronacrisis veranderende behoefte aan reizen, maken dat veel werkgevers het moment aangrijpen om in te zetten op de (elektrische) fiets voor hun personeel.
Lees verder ›
Samenwerkingsverband Aon leidt tot eerste Nederlandse zorgfiets
Aon, wereldwijd dienstverlener op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen en thuiszorgorganisatie Vierstroom Zorg Thuis slaan de handen ineen om (thuis)zorgmedewerkers vitaal te houden en de zorg te verbeteren.
Lees verder ›
Slechts één op de drie werknemers is veerkrachtig genoeg
Ruim één op de drie (35%) werknemers in Nederland is veerkrachtig genoeg in termen van omgaan met stress en vervelende situaties en het behoud van motivatie.
Lees verder ›
Aon helpt handen werven voor Rotterdamse zorgcampagne ‘Jij bent nu nodig!’
“Teruggeven aan de lokale gemeenschap is onlosmakelijk onderdeel van succesvol ondernemen. Als de middelen er zijn, moet een organisatie verder kijken dan klanten en geld verdienen en kijken of het wat kan betekenen voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.”
Lees verder ›
Dekkingsgraden pensioenfondsen verder onder druk in oktober
De gemiddelde dekkingsgraad van de Nederlandse pensioenfondsen is in oktober gedaald van 95% naar 94%. De verder dalende rente zorgde voor een toename van de verplichtingen. Toenemende spanningen zorgden daarnaast voor een daling van de aandelenmarkten.
Lees verder ›

Lees verder in newsroom ›

Lees meer
 
Aon voor particulieren
Bent u particulier en op zoek naar een gunstige verzekering of bent u al verzekerd bij Aon? Wij helpen u graag verder op:
Aon Verzekeringen
Studentenverzekeringen
 
Via mijn werk verzekeringen
Collectieve zorg- en schadeverzekeringen, een collectief voordeel door verzekerd te zijn bij uw werkgever.
Ik ben werkgever
Ik ben medewerker
 
Lees meer
Lees meer