Netherlands

Aon onderzoek: record hoeveelheid natuurrampen en schade door klimaatverandering in 2023

De hoeveelheid natuurrampen en de economische schade als gevolg van de klimaatverandering hebben in 2023 een recordhoogte bereikt. Bijna 400 incidenten zoals stormen, aardbevingen en overstromingen zorgden wereldwijd voor 380 miljard dollar schade.

Lees verder ›

Werkgevers doen het nog rustig aan met Wtp

Uit de resultaten van het pensioensurvey van Aon blijkt dat werkgevers rustig aan doen met de voorbereiding op de noodzakelijke veranderingen in hun pensioenregeling.“De meeste werkgevers begrijpen wat de noodzakelijke veranderingen inhouden, maar zijn tegelijkertijd nog niet tot actie overgegaan”, zegt Frank Driessen, CEO Wealth Solutions Aon Nederland.

Lees verder ›

Pensioenfondsen staan er iets slechter voor door dalende rente

Het pensioenvermogen steeg weliswaar in 2023, maar toch staan de pensioenfondsen er begin 2024 iets minder goed voor dan een jaar geleden. De laatste twee maanden van 2023 lieten een forse daling van de rente zien, waardoor per saldo de dekkingsgraden in 2023 gedaald zijn.

Lees verder ›

Aon behaalt Diamond ranking voor advies

Aon heeft dit jaar voor het vakgebied Risk & Compliance een Diamond level gekregen, de hoogst haalbare score, die nog slechts voor 7 andere bureaus was weggelegd.

Lees verder ›

See our careers
Life at Aon

Bekijk onze dienstenwijzer >
Bekijk onze algemene voorwaarden >