Netherlands

Rutger van der Hoeven benoemd tot managing director Specialties

Rutger van der Hoeven (41) is met ingang van 1 januari 2022 benoemd tot managing director Specialties. Hij breidt zijn rol als managing director Commodity Trade uit met de verantwoordelijkheid voor Credit Solutions. Dit leidt tevens tot de benoeming van Rogier van Velden (42) als executive director Credit Solutions en Walle Romijn (50) als executive director Commodity Trade. Aon Nederland onderschrijft hiermee de grote toegevoegde waarde die de specialty business voor onze klanten heeft en is vol vertrouwen dat dit nieuwe team de groei verder zal versnellen.

Lees verder ›

Pensioenfondsen kijken terug op prima resultaten in 2021

Ondanks dat ook het coronavirus en bijbehorende maatregelen aanhielden, legde 2021 de pensioenfondsen geen windeieren. De indicatieve* gemiddelde dekkingsgraad van de Nederlandse pensioenfondsen is in 2021 opgelopen van 100% naar 115%. De aandelen deden het per saldo goed. De rente bleef laag, maar steeg de laatste maand behoorlijk. De forse stijging van de rente in december zorgde er grotendeels voor dat de dekkingsgraad in één maand steeg van 111% naar 115%. De versoepeling van de kortingsregeling die in 2021 door minister Koolmees werd mogelijk gemaakt, hebben veel fondsen in het geheel niet meer nodig.

Lees verder ›

 

 

Goede voornemens voor werkgevers: besparing op bedrijfskosten

Werkgevers die in het nieuwe jaar op bedrijfskosten willen besparen, doen er verstandig aan om hun sociale regelingen goed na te lopen. Elk jaar loont het om te besparen op de bedrijfskosten met behulp van sociale regelingen, en in de huidige coronapandemie is dat nog eens extra het geval.

Lees verder ›

‘Wij helpen klanten beter te beslissen’

De kantoren waren al ingericht op teamwork; nu volgt de verbouwing van de onderneming. “Aon verandert van een traditionele verzekeringsmakelaar in een adviesbedrijf dat in teams klanten helpt om risico’s te verkleinen. Niet altijd is dat met een verzekering.”

Lees verder ›

 

 
 
See our careers
Life at Aon