Netherlands

Nieuwe Prognosetafel kleine tegenvaller voor pensioenfondsen

Pensioenfondsen moeten rekening houden met een kleine tegenvaller. De nieuwe Prognosetafel (AG Prognosetafel 2022) die het Koninklijk Actuarieel Genootschap (AG) dinsdag publiceerde, leidt namelijk tot een gemiddelde stijging van hun pensioenverplichtingen van iets minder dan 1%. Daardoor daalt de dekkingsgraad met ongeveer 1%. .

Lees verder ›

Aon versterkt zich met twee managing directors Change en Operations

Aon plc (NYSE: AON), toonaangevend wereldwijd professioneel dienstverlener, heeft per 1 september Esther Lubberink en Gijs Waterschoot aangesteld als managing directors voor respectievelijk Operations en Change. Met deze benoemingen versterkt Aon zijn bedrijfsonderdeel Operations.

Lees verder ›

 

 

Dekkingsgraden pensioenfondsen schieten in augustus de lucht in

De indicatieve* gemiddelde dekkingsgraad van Nederlandse pensioenfondsen is in augustus gestegen naar 128. Een forse stijging van de rente over augustus vertaalt zich, ondanks slechte aandelenresultaten, in een stijgende dekkingsgraad.

Lees verder ›

Dekkingsgraden pensioenfondsen stabiliseren in juli

De indicatieve* gemiddelde dekkingsgraad van Nederlandse pensioenfondsen is in juli constant gebleven op 122%. De daling van de rente over juli vertaalt zich in combinatie met toename van de aandelen in een nagenoeg gelijkblijvende dekkingsgraad.

Lees verder ›

 

See our careers
Life at Aon