Netherlands

Nieuwe COO bij Aon

 

Rotterdam, 20 mei 2021 - Véronique Christiaans – Joosten (49) is per 15 mei 2021 benoemd tot Chief Operating Officer (COO) van Aon Nederland en treedt daarmee toe tot de directie. Zij verruilt hiermee haar interim-rol, die zij sinds 1 februari bekleedde, voor een indiensttreding.

Véronique Christiaans – Joosten startte op 1 februari 2021 bij Aon Nederland in een interim-rol als COO. Zij heeft jarenlange ervaring met het aansturen van complexe afdelingen in transities binnen ING. In 2014 startte zij het bedrijf Incendo Management Services. Als interimmanager werkte ze vervolgens bij organisaties die een verandering wilden doorvoeren en daar tijdelijk hulp bij nodig hadden. Zo voerde zij interimopdrachten uit bij De Nederlandsche Bank en CROW.

Marc van Nuland, Country Manager bij Aon Nederland: "Ik ben heel blij met de komst van Véronique en de ervaring en kennis van operationele en transitieprocessen die zij meebrengt. Ik kijk vol vertrouwen uit naar de nieuwe ontwikkelingen die op ons pad komen."

Véronique Christiaans – Joosten: “Ik ben erg blij met deze nieuwe functie bij Aon. Al vrij snel voelde ik mij goed op mijn plek binnen de organisatie. Ik heb er veel zin in om met een geweldig gemotiveerd team de komende tijd aan de slag te gaan met een aantal uitdagende projecten”.

Directieteam compleet

Met de benoeming van Véronique Christiaans – Joosten als COO bestaat de directie van Aon uit:

  • Marc van Nuland (Country Manager, CEO Commercial Risk Solutions, Health Solutions & Affinity en statutair bestuurder)
  • Ron Gardenier (Chief MGA & statutair bestuurder van de MGA)
  • Annemarie Rosebeek (Chief Affinity)
  • Michiel van Meer (CHRO & statutair bestuurder)
  • Gerben Pasman (CFO & statutair bestuurder van Aon NL)
  • Véronique Christiaans – Joosten (COO)
  • Stefan Weda (CCO)
  • Mandy van der Zalm (CBO)

Marc van Nuland is trots op zijn directieteam: “Ik ben heel blij dat Véronique aan boord wil blijven. Zij is een professional en bovenal een prettige collega. Er is een wederzijdse click.”