Netherlands

Aon benoemt Marc van Nuland als Chairman van Aon Nederland

 

ROTTERDAM, 9 februari 2022 - Vandaag heeft Aon bekend gemaakt dat Marc van Nuland, CEO Aon Nederland, per 1 april 2022 een nieuwe rol op zich neemt als Chairman van Aon Nederland. In deze nieuwe rol zal hij zijn volledige aandacht richten op klanten en verzekeraars. Naast deze nieuwe rol zal Van Nuland zijn rol als bestuurslid van de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB) voortzetten.

Tot nader bericht blijft Van Nuland leiding geven aan het Nederlandse directieteam en zal hij samen met Eduardo Dávila, CEO Aon EMEA, een soepele overgang naar een nieuw te benoemen CEO waarborgen.

Marc van Nuland: "Met grote trots kijk ik terug op mijn periode als CEO waarin wij veel energie en toewijding hebben besteed aan onze klanten en collega’s. Ik kijk er erg naar uit om in mijn nieuwe rol meer tijd door te brengen met onze klanten en verzekeraars want daar ligt mijn passie. En daarmee, het beste van Aon naar onze klanten te brengen."

Gerard Hoetmer, voorzitter van de Raad van Commissarissen Aon Nederland: "Wij respecteren het besluit van Marc van Nuland en zijn hem dankbaar voor zijn jarenlange bijdrage aan Aon Nederland tot nu toe. Wij zijn blij dat hij in zijn rol als Chairman verbonden blijft aan Aon Nederland."

Van Nuland is sinds 2011 CEO van Aon's Commercial Risk Solutions, Health Solutions & Affinity (CRH&A). Daarnaast was hij ook de country manager voor Aon Nederland.