Netherlands

Marlies Wilkes managing director bij One Underwriting

 

Rotterdam 8 juli 2022 – Per 1 juli 2022 versterkt Marlies Wilkes (31) als managing director Wholesale Broking het managementteam van One Underwriting, het volmachtbedrijf van Aon. Zij neemt hiermee de functie van Barend van der Wall over, die heeft besloten om zijn carrière buiten Aon/One Underwriting voort te zetten. Aruna Narain-Ramdjas (37) volgt Wilkes op 1 augustus 2022 op als manager Business Development.

Marlies Wilkes – managing director Wholesale Broking
Wilkes studeerde ondernemingsrecht aan de Universiteit van Tilburg en startte haar carrière als projectmanager bij een Insurtech Serviceprovider. De afgelopen 3,5 jaar werkte zij binnen One Underwriting als manager Business Development. Zij was verantwoordelijk voor productontwikkeling en het management van businessgerelateerde projecten. Vanaf 1 juli treedt zij toe tot het managementteam van One Underwriting en wordt zij verantwoordelijk voor inkoop, productontwikkeling, management accounting en quality & risk binnen One Underwriting.


Wilkes: ”Ik kijk vol trots terug op de afgelopen drie jaar waarin we met een geweldig team tot succesvolle realisatie van diverse initiatieven zijn gekomen. Hiermee gaven we One Underwriting de mogelijkheid haar operationele processen efficiënter in te richten én de klant een product aan te bieden met een dynamisch, gepersonaliseerd tarief. Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om in mijn nieuwe rol vanuit een holistisch ketenperspectief verder te bouwen aan ons volmachtbedrijf, waarbij gepersonaliseerde standaardisatie de norm zal zijn.”

Aruna Narain-Ramdjas – manager Business Development
Narain behaalde een Executive Master of Science in Insurance and Risk aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft in de financiële sector verschillende functies en nevenactiviteiten vervuld op het gebied van maatschappelijke ontwikkelingen, wet- en regelgeving en financiële producten voor de particuliere en zakelijke markt. Sinds 2009 is ze werkzaam bij een rechtsvoorganger van Aon en sinds 2018 binnen One Underwriting. Momenteel is ze als projectmanager verantwoordelijk voor diverse projecten waarbij innovatie en procesoptimalisatie centraal staan.


Vanaf 1 augustus neemt Narain de rol als manager Business Development van Wilkes over. In deze rol wordt zij verantwoordelijk voor de initiatie, coördinatie en uitvoering van business development activiteiten, projectactiviteiten op het gebied van procesoptimalisatie voor One Underwriting en strategische consultancy voor het managementteam van One Underwriting.

Narain: “Ik kijk er naar uit om samen met mijn team mooie projecten te realiseren, waarbij we werken aan innovatieve verzekeringsproducten en services voor onze klanten.”

Ron Gardenier, chief MGA One Underwriting: “Ik ben ontzettend blij met de toetreding van Marlies tot het managementteam van One Underwriting. In de afgelopen jaren heeft zij al een grote bijdrage aan de ontwikkeling van ons volmachtbedrijf geleverd. Ik ben ervan overtuigd dat zij dit in haar nieuwe rol blijft doen. Marlies en Aruna zetten beiden een prachtige stap in hun loopbaan en ik ben er trots op dat zij deze stap binnen ons bedrijf zetten. Dit bewijst ook dat Aon haar talenten een aantrekkelijk podium biedt om door te ontwikkelen. Ik kijk uit naar de samenwerking met hen beiden.”