Netherlands

Marc van Nuland vertrekt per 1 april 2023 bij Aon Nederland

 

Vandaag heeft Aon bekendgemaakt dat Marc van Nuland, Chairman van Aon Nederland, de organisatie per 1 april 2023 gaat verlaten. Marc van Nuland was tot 1 april 2022 chief executive officer (CEO) van Aon Nederland. In de afgelopen periode kon hij zich volledig focussen op de externe contacten, met name klanten en verzekeraars.

“Na 31 jaar afscheid nemen van een mooi bedrijf als Aon is moeilijk; ik heb dan ook goed nagedacht over dit besluit. Ik kijk vooral met trots terug op wat we hebben bereikt in de jaren dat ik het Nederlandse bedrijf mocht leiden. Graag bedank ik al mijn collega’s voor de samenwerking in de afgelopen jaren. Ik wens hen veel succes voor de toekomst”, aldus Marc van Nuland.

Zoals eerder aangekondigd is Leonique van Houwelingen benoemd als CEO Aon Nederland per 1 november 2022.

Zowel Marc van Nuland als Leonique van Houwelingen zien klanten als belangrijke prioriteit. In de komende maanden is hun streven zoveel mogelijk klanten te ontmoeten, de relatie te bestendigen en te bespreken hoe en waarmee Aon de specifieke klanten beter van dienst kan zijn in deze sterk veranderende wereld.

Gerard Hoetmer, voorzitter van de Raad van Commissarissen Aon Nederland: “We zijn Marc zeer dankbaar voor alles wat hij heeft gedaan voor Aon en wensen hem veel succes in zijn volgende stappen van zijn leven. Wij zijn blij dat hij tot het eind van het eerste kwartaal 2023 zijn kennis en ervaring deelt en mede zorgt voor een warme, klantgerichte overdracht. Wij zijn ervan overtuigd dat Marc en Leonique dit succesvol zullen afronden.