2023 Cyber Resilience Report

Dit is een artikel 9 van 14 In dit rapport.

August 21, 2023 / 7 minimale leestijd

EMEA: Veerkracht opbouwen om het toenemende cyberrisico het hoofd te bieden

Omdat cyberrisico's steeds complexer worden, moeten organisaties binnen EMEA zich blijven richten op veerkracht, nieuwe regelgeving en veranderende risicoprofielen.

Belangrijkste resultaten

  1. Als reactie op de toenemende risico's en regelgeving is de cybervolwassenheid van klanten verschoven van 'basis' naar 'beheerst', maar presteerden organisaties nog steeds ondermaats op het gebied van operationele veerkracht.
  2. Klanten rapporteerden een lichte, maar merkbare toename in cybervolwassenheid bij belangrijke controlegroepen, waaronder eindpuntbeveiliging, toegangscontrole en werken op afstand.
  3. Mijnbouw, steengroeven, olie- en gaswinning evolueerden van de slechtst presterende bedrijfstak in 2020 naar een van de best presterende bedrijfstakken in 2022.

2023 Cyber Resilience Rapport

Vul onderstaand formulier in voor toegang tot het volledige rapport

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Door uw persoonlijke gegevens in dit formulier in te vullen, gaat u ermee akkoord dat Aon en andere organisaties binnen de Aon Groep uw persoonlijke gegevens gebruiken om van tijd tot tijd contact met u op te nemen over andere producten, diensten en evenementen die volgens ons interessant voor u kunnen zijn. Alle persoonlijke informatie wordt verzameld en gebruikt in overeenstemming met onze Privacyverklaring.

Klik hier om uw communicatievoorkeuren in te stellen.