2023 Cyber Resilience Report

Dit is een artikel 11 van 14 In dit rapport.

August 17, 2023 / 7 minimale leestijd

Noord-Amerika: Investering leidt tot verbeterde cyberveerkracht

Organisaties in Noord-Amerika tonen verbeteringen in kritieke gebieden van cyberveerkracht. Er blijven echter nog wat verbeterpunten in belangrijke gebieden zoals back-upstrategie en MFA, en dan vooral voor kleine en middelgrote bedrijven.

Belangrijkste resultaten

  1. Het gemiddelde aantal kritieke cyberveerkrachtcontroles waar klanten niet voor slaagden, nam in 2022 af in vergelijking met 2021.
  2. De prijzen van cyberverzekeringen voor alle industrieën wordt in 2023 naar verwachting nog lager dankzij verbeteringen in cyberveerkracht, afname van de frequentie van claims en lagere verliesverhoudigen van verzekeraars.11
  3. Hoewel globale trends aangeven dat ransomwareaanvallen in opkomst zijn2, lijken bedrijven en verzekeraars gericht op hoe AI de aanvalspatronen en privacy kan veranderen.

* “Buyer-Friendly Cyber and E&O Market: How to Take Advantage | Aon.” Report. Aon. May 2023.

** “Buyer-Friendly Cyber and E&O Market: How to Take Advantage | Aon.” Report. Aon. May 2023.

2023 Cyber Resilience Rapport

Vul onderstaand formulier in voor toegang tot het volledige rapport

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Door uw persoonlijke gegevens in dit formulier in te vullen, gaat u ermee akkoord dat Aon en andere organisaties binnen de Aon Groep uw persoonlijke gegevens gebruiken om van tijd tot tijd contact met u op te nemen over andere producten, diensten en evenementen die volgens ons interessant voor u kunnen zijn. Alle persoonlijke informatie wordt verzameld en gebruikt in overeenstemming met onze Privacyverklaring.

Klik hier om uw communicatievoorkeuren in te stellen.