2023 Cyber Resilience Report

Dit is een artikel 6 van 14 In dit rapport.

August 01, 2023 / 5 minimale leestijd

Neem deze stappen om operationele risico’s te beperken

Verzekeringsmaatschappijen richten zich op cruciale beheersmaatregelen die de waarschijnlijkheid of ernst van een ransomware-aanval om bedrijfsactiviteiten te verstoren verminderen.

Belangrijkste resultaten

  1. Klanten meldden een totale verbetering in de implementatie van cruciale beheersmaatregelen in 2022 ten opzichte van 2021 voor de maatregelen die verzekeringsmaatschappijenals prioriteit zien.
  2. Het aantal datalekken als gevolg van ransomware daalde met 16 procent ten opzichte van Q3 2022 tot Q4 2022, hoewel de marktgegevens over cyber en fouten en omissies (E&O) een stijging in Q1 2023 laten zien.
  3. In alle regio's bleef het niveau van het bedrijfscontinuïteitsbeheer (BCM) tussen 2020 en 2022 gelijk en bevindt het zich op een basisniveau.

2023 Cyber Resilience Rapport

Vul onderstaand formulier in voor toegang tot het volledige rapport

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Door uw persoonlijke gegevens in dit formulier in te vullen, gaat u ermee akkoord dat Aon en andere organisaties binnen de Aon Groep uw persoonlijke gegevens gebruiken om van tijd tot tijd contact met u op te nemen over andere producten, diensten en evenementen die volgens ons interessant voor u kunnen zijn. Alle persoonlijke informatie wordt verzameld en gebruikt in overeenstemming met onze Privacyverklaring.

Klik hier om uw communicatievoorkeuren in te stellen.

Cyberbeheer in zes thema’s.

Het rapport van dit jaar is een gids voor leidinggevenden om de risicovolwassenheid van hun organisatie te vergelijken met die van overeenkomende organisaties en om betere beslissingen te kunnen nemen over het beheer van cyberrisico’s op zes specifieke risicothema’s: cyber, operationeel, toeleveringsketen, ingewijde, reputatie en systematisch.