Nederlands | Français Belgium
Vacatures in België | Aon

Werken bij Aon


Aon is een toonaangevende adviesverlener in verzekeringen, herverzekeringen, risicobeheer, pensioenen en employee benefits. Aon helpt zijn klanten bij de identificatie, de evaluatie en het beheer van risico’s, alsook bij het ontwikkelen en beheren van persoonsgebonden materies, als pensioenen en zorg.

We hebben een breed werkterrein, maar zetten bij alles wat we doen één gedachte centraal: de toekomst van onze klanten mag geen verrassingen kennen, zodat zij zich kunnen toeleggen op het realiseren van hun objectieven en ambities. In België biedt een toegewijd team van 370 medewerkers verspreid over 4 kantoren (Antwerpen, Diegem, Gent en Luik) specialistische kennis en op maat gemaakte oplossingen aan.

Uitdagende functies. Aantrekkelijke perspectieven.
Aon is ongelofelijk veelzijdig. Dat merk je aan het grote aantal specialismen en de verschillende terreinen waarop we werkzaam zijn. En je ziet het terug in het scala aan uitdagende functies op het gebied van risico- en verzekeringsmanagement en employee benefitadvisering. Zowel voor starters als voor meer ervaren professionals, specialisten en (senior) managers biedt Aon uitdagende functies en aantrekkelijke loopbaanperspectieven. Op deze site vind je een overzicht van alle vacatures die we je op dit moment te bieden hebben.

 
Vacatures Stages Testimonials