Nederlands | Français Belgium
Over Aon

Over Aon


Aon België
Aon België is een toonaangevende verzekeringsadviseur en -makelaar. We geven onze klanten onafhankelijk advies rond verzekeringen, herverzekeringen, risicobeheer, pensioenen en verloning. Dit betekent concreet dat we hen begeleiden bij de analyse en het beheer van hun bedrijfsrisico’s en bij de ontwikkeling en de opvolging van geschikte pensioen-, groeps- en zorgplannen. We zoeken daarbij telkens naar het beste op de verzekeringsmarkt en bieden op maat gemaakte oplossingen voor specifieke behoeften. Zo helpt Aon haar klanten om hun eigen objectieven te bereiken. Aon België heeft 4 kantoren (Brussel, Antwerpen, Gent en Luik). In totaal telt het bedrijf 370 medewerkers.

Wereldwijd
Aon België maakt deel uit van Aon plc, wereldleider op het gebied van risicomanagement, verzekeringsbemiddeling, herverzekering en employee benefits. Aon plc heeft kantoren in 120 landen en stelt wereldwijd 50.000 mensen tewerk. Dankzij dit wereldwijd netwerk kunnen Belgische bedrijven hun internationale risico’s op de meest professionele manier verzekeren. Het hoofdkantoor van Aon plc is gevestigd in Londen. Het bedrijf staat genoteerd op de beurs van New York (NYSE: AON).

Onze naam
Aon betekent eenheid in het Keltisch. De kracht van die eenheid is de drijfveer van Aon. Als internationaal team bundelen we namelijk grondige sectorkennis, scherpe analyses en jarenlange ervaring samen tot een geheel. Zo maken we voor onze klanten dagelijks het verschil op de verzekeringsmarkt.

Activiteiten van Aon België
Nieuwsgierig naar hoe de activiteiten van Aon België worden ingedeeld en hoe u ons kunt inzetten om organisatiedoelstellingen tot een succes te maken?

Ontdek de structuur van Aon België »
Vestigingen van Aon België
Het Belgische Aon-team haalt voor u dagelijks het beste uit de verzekeringsmarkt, en dit verspreid over verschillende locaties en kantoren in België.

Ontdek de kantoren van Aon België »
Werken bij Aon
Aon is wereldmarktleider op het gebied van risk management, employee benefits en verzekeringen. Dat word en blijf je niet zomaar. Daar heb je mensen met karakter, passie en drive voor nodig. Onze teams bestaan uit ondernemende en oplossingsgerichte medewerkers die creativiteit en innovatie hoog in het vaandel dragen. Word jij onze nieuwe collega?

Meer over werken bij Aon en onze vacatures »
Algemene voorwaarden en Assur MiFID
Ook Aon heeft algemene voorwaarden en andere belangrijke richtlijnen waar we ons aan houden om ethisch, verantwoordelijk en succesvol te zijn. Aon komt ook de door de wetgever opgelegde “AssurMiFID-gedragsregels” na die van kracht zijn op de Belgische verzekeringsbemiddelingsdiensten.

Meer over onze voorwaarden en AssurMifid »