Nederlands | Français Belgium
Arbeidsvoorwaarden als strategisch instrument

Verloningsbeleid als strategisch instrument

 

Til uw HR-investeringen naar een hoger niveau

Aon begeleidt bedrijven in het promoten en opwaarderen van hun verloningsbeleid. Wij hebben hiervoor niet enkel de skills en expertise, maar ook de juiste tools in huis om dit voor uw bedrijf tot een succes te maken.

 
  • Wij helpen bedrijven bij de harmonisatie van hun arbeidsvoorwaarden, en het communicatietraject hierrond (bvb. In het kader van het eenheidsstatuut of tijdens een fusie of overname).
  • Dankzij de Total Reward Statement krijgt elke werknemer een gepersonaliseerde synthese van zijn loonpakket, met nadruk op onderschatte of ongekende elementen.
  • Smart Reward gaat een stap verder. Het is de all-in-one oplossing voor uw flexibele verloningsstrategie. Al meer dan 1 miljoen werknemers in 72 verschillende landen kiezen hun benefits via dit bekroonde platform dat gestoeld is op de expertise van Aon en PwC.
  • Ook voor de benchmarking van uw pensioenplannen, benefits of verloningsbeleid bent u bij ons aan het goede adres.

 

 

Hoe uw verloningsbeleid strategisch communiceren

Seminar

 

U investeert in een gunstig verloningsbeleid voor uw medewerkers. Maar wat levert het u op als zij de inhoud van hun benefitsplan niet kennen of begrijpen? Of als zij de waarde van de programma’s die hun worden voorgesteld sterk onderschatten? De impact van een heldere en gepersonaliseerde communicatie over uw arbeidsvoorwaarden kan bijdragen tot uw employer branding en het beeld dat (potentiële) medewerkers van uw organisatie hebben. Bovendien kan geslaagde communicatie een positief effect hebben op de tevredenheid en motivatie van uw medewerkers. En dus het engagement verhogen.

 

Schrijf in op ons seminar "Hoe uw beloningsbeleid strategisch communiceren"
Op ons seminar verneemt u de Best Practices over verloningscommunicatie. En u krijgt een boeiende testimonial over de Total Reward Statement.

Ontdek het programma en schrijf in

 
 

Communicatie over verloning: hoe scoren de Belgische bedrijven?

Enquête

 

Hoewel 2 op de 3 Belgische werknemers aangeven wel een goed zicht te hebben op de voordelen die ze van hun werkgever krijgen, kan maar 1 op de 3 inschatten wat de kosten hiervan zijn voor de werkgever. 7 op de 10 Belgische werknemers geeft dan ook aan sterk geïnteresseerd te zijn in een regelmatig overzicht van hun totale verloning. En de waarde of kostprijs daarvan. Dat blijkt uit een rondvraag van Aon en Ivox bij 1.000 werknemers. Vandaag voert Aon extra onderzoek langs werkgeverszijde.

Aon onderzoekt hoe Belgische werkgevers intern communiceren over hun arbeidsvoorwaarden.
Bent u een HR-professional? Neem dan nu deel aan ons onderzoek. Het vraagt slechts 4 minuten van uw tijd. U bekomt als eerste ons rapport met de bevindingen.

Start enquête