Nederlands | Français Belgium

Loading

The Benefits Solution

The Benefits Solution

 

Online dashboard voor uw werknemers

Welke combinatie van benefits u ook aanbiedt, u kunt al uw medewerkers een online inzicht geven via ons bekroonde platform The Benefits Solution. Dankzij deze revolutionaire technologie brengt u nu alle aspecten van uw employee benefits-pakket op één plaats samen.

 
Totaaloplossing

The Benefits Solution is door Aon zo ontworpen dat het kan integreren met uw HR-softwarepakketten. Samen met uw leveranciers zorgen we ervoor dat hun platforms en The Benefit Solution naadloos op elkaar aansluiten. We creëren een interactief, veilig en flexibel platform. Volledig ingericht naar de huisstijl en omgeving van uw organisatie (employer branding). The Benefits Solution is constant in ontwikkeling en groeit mee met uw HR-strategie.

Internationale dimensie

Multinationals en organisaties die personeel tewerk stellen in verschillende landen, kunnen dit platform wereldwijd ontplooien, terwijl ze toch de lokale invulling land per land bepalen.

Flexibele employee benefits

Flexibele arbeidsvoorwaarden aanbieden is een geweldige manier om talentvolle medewerkers aan te trekken en de juiste mensen voor uw organisatie te behouden. Het idee is: u spreekt een budget af met uw werknemer, u faciliteert de selectiemogelijkheden via het online platform van The Benefits Solution en de medewerker kiest zelf welke benefits het beste bij zijn actuele situatie en levensfase passen. Daarbij kan het gaan om pensioenopbouw en de grootte van de bedrijfswagen, maar ook om het al dan niet aansluiten van familieleden in de hospitalisatiepolis of het wel of niet benutten van een sportvergoeding.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de The Benefits Solution van Aon? Bent u benieuwd wat dit platform voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op met Mathias Loose. Hij helpt u graag verder.

 

 


Volg Aon