Nederlands | Français Belgium
Total Reward Statement

Total Reward Statement

 

Betrokken medewerkers door inzicht arbeidsvoorwaarden

Een competitief verloningsbeleid bereikt haar doelstellingen enkel en alleen als alle medewerkers de componenten ervan kennen en begrijpen. Uw medewerkers krijgen een beter zicht op de waarde van uw investeringen, ze begrijpen de programma’s die hun worden voorgesteld beter en hun betrokkenheid wordt groter. Met de Total Reward Statement tilt u uw verloningsbeleid naar een hoger niveau.

 
Werkgevers investeren in hun medewerkers

Verloning is de 3de uitgavenpost voor een bedrijf. Omdat werkgevers steeds vaker worstelen met het aantrekken van nieuw talent en het behouden van waardevolle medewerkers, zetten heel wat bedrijven terecht in op competitieve arbeidsvoorwaarden en extra benefits, zoals:

  • Groepsverzekeringen/pensioenplannen
  • Hospitalisatieverzekeringen
  • Arbeidsongeschiktheidsregelingen
  • Reiskosten
  • Bedrijfswagen
  • Bonussen
  • Opleiding

 

Weten uw werknemers hoe gul u bent?

U investeert in een gunstig verloningsbeleid voor uw medewerkers. Maar wat levert het op als uw medewerkers de samenstelling van hun verloningspakket niet volledig kennen of begrijpen? Of als ze niet weten hoe ze de benefits optimaal kunnen benutten? Uit onderzoek van Aon blijkt dat slechts 9% van de werknemers zegt te begrijpen hoe hun loonpakket precies is samengesteld.

Communiceer daarom goed over uw verloningsstrategie. Dit verhoogt het inzicht in uw investeringen, verhoogt de werknemersbetrokkenheid en creëert een positieve houding met een focus op acties die bijdragen tot het succes van het bedrijf.

Total Reward Statement

Een Total Reward Statement is een uitgebreide en volledig gepersonaliseerde synthese van het loonpakket voor elke individuele werknemer, dat de specifieke, en vaak onderschatte of ongekende, aspecten in de verloning opwaardeert.

Een Total Reward Statement kan zowel op papier als online aangeboden worden. Volledig in uw eigen huisstijl, boordevol tips en weetjes die het document concreet en interessant maken.

Wilt u meer weten over ons Total Reward Statement? Neem dan gerust vandaag nog contact op met Mathias Loose. Hij helpt u graag verder.

 

De uitrol van een TRS bij Techspace Aero

Testimonial

 
 

Thechspace Aero: de uitrol van een Total Reward Statement voor het ganse bedrijf

Case study door Xavier Naveau, HR Manager

Download de testimonial