Nederlands | Français Belgium

Bedrijfscontinuïteit

 
 

22-06-2020

Today Aon Belgium, provider of risk management, insurance brokerage, reinsurance brokerage and human resource solutions, held a webinar on Mergers & Acquisition Insurances which can hold answers and solutions for companies who are economically challenged in the COVID-19-era and who search for optimal ways to insure the interests of both the side of the seller as the buyer.

Lees verder

 

Ook al is het einde van Corona-crisis voorlopig nog niet in zicht, toch wordt het belangrijk om ook verder vooruit te kijken. Daarom staan we graag samen met u even stil om na te denken over hoe u, als de maatregelen geleidelijk worden versoepeld, gaat werken aan een voorspoedig herstel. Of daar nu zelfs al de eerste stappen voor gaat zetten.

Lees verder

 

Wanneer bedrijven tijdelijk in shutdown gaan omwille van de impact van de huidige COVID-19 crisis, dan betekent dit niet dat alle risico’s gewoon verdwijnen.

Lees verder

 

U bent verantwoordelijk voor de supply chain van uw organisatie en voor het risicomanagement op dit gebied. U bent op zoek naar informatie om een goed geïnformeerde risico-analyse te maken. Aon heeft een checklist voor het supply chain-risico opgesteld. Aan de hand van deze lijst bepaalt u de soliditeit van belangrijke leveranciers.

Lees verder

 

Terug naar de overzichtspagina