Nederlands | Français Belgium

Fleet Prevention

 

Aon zet in op een hogere verkeersveiligheid van uw medewerkers

De cijfers spreken voor zich, gemiddeld vallen er 2 verkeersdoden per dag op de Belgische wegen, met daarbovenop een 10-tal zwaargewonden, 100 lichtgewonden en materiële schade aan meer dan 1.000 wagens. De tol van het verkeer blijft dus erg zwaar.

 

“Werkgevers moeten meer investeren in een veilige car policy en het verhogen van de veiligheid van hun werknemers”, stelt Al Pijnacker, Managing Director Automotive bij Aon. “1 auto op 2 die in de showroom verkocht wordt, is een bedrijfswagen. En een kwart van de beroepsactieve Belgen rijdt met een bedrijfsvoertuig rond.” Aon ziet verschillende domeinen waarin een bedrijf extra inspanningen kan leveren. Lees verder.

 
 
 

De visie van Aon op Fleet Prevention

Infographic

Een efficiënte preventiestrategie beperkt zich niet tot het uitrusten van de auto’s met klassieke veiligheidsopties als parkeersensoren, een actieve snelheidsregelaar,… Wat zijn de recepten om de verkeersveiligheid van uw medewerkers te verhogen? En hoe kosten besparen door te investeren in veilige mobiliteit?

Progress Left
 
Progress Right

Download Infographic

 
 
 

Fleet Prevention Time – Krant van Fleet Partners, voor Fleet Professionals

Ontdek hoe Aon en verschillende partners u helpen bij uw preventiestrategie.

Op 24 oktober 2018 organiseerde Aon het eerste Fleet Prevention Event. Meer dan 100 fleetverantwoordelijken dachten die dag na over het thema van ongevallenpreventie. Alles werd gefaciliteerd via debatten tussen fleetexperten en interactieve infosessies verzorgd door verschillende preventiepartners. In het krantje Fleet Prevention Time stellen verschillende partners zich aan u voor.

Download de pdf (Nederlandstalige editie)  

 
 
 

De 9 key findings van de Aon Fleet Prevention Survey 2018

Video

Aon voerde een enquête om te kijken hoe fleetverantwoordelijken van Belgische bedrijven vandaag denken over wagenparkpreventie en hoe ze dat vertalen in de praktijk. Als we de onderzoeksresultaten bekijken, is het geruststellend om te zien dat veiligheid van de bestuurder in de top 3 staat van de prioriteiten van elk bedrijf. 84 procent zegt bereid te zijn om te investeren om meer veiligheid te garanderen. Maar dat cijfer moet al heel snel worden gerelativeerd.