Nederlands | Français Belgium

Aon en Fixico lanceren digitale oplossing voor autoschadeherstel

 
 

Aon, leider in Commercial Risk Solutions voor de automotive markt, en Fixico, het leidende digitale platform voor autoschadeherstel, lanceren samen een volledig digitale oplossing om autoschades af te handelen. Deze nieuwe oplossing zal aangeboden worden aan de fleetklanten van Aon in België.

Brussel, 1 oktober 2018 – Aon en Fixico hebben samen een innovatieve oplossing voor schadeafhandeling ontwikkeld waardoor bestuurders voortaan een superieure klantervaring zullen beleven. Daarnaast kunnen voertuigvloten hun reparatiedoorlooptijden en herstellingskosten drastisch verlagen en worden er door het transparante proces waardevolle inzichten geleverd aan alle betrokkenen.

Aon’s claim management services worden aangevuld en versterkt door het digitale platform van Fixico. Fixico’s platform bestaat uit een uitgebreid landelijk netwerk van geselecteerde en kwalitatieve carrosseriebedrijven. Door de digitalisering worden activiteiten die geen waarde toevoegen verwijderd uit het proces en kunnen aangesloten carrosseriebedrijven hun werkplaatsbezetting op een innovatieve manier optimaliseren. Deze unieke werkwijze zorgt ervoor dat de fleetklanten van Aon én hun bestuurders zowel tijd als kosten gaan besparen.

“Als leider in risk-management en industriële verzekeringsmakelarij streven we er altijd naar om onze klanten de beste oplossingen aan te bieden. Daarom hebben we samen met Fixico, een dynamisch en snelgroeiend technologisch bedrijf, een unieke digitale oplossing voor schadeafhandeling ontwikkeld. We zijn verheugd dat we deze tool als eerste naar de Belgische fleetmarkt kunnen brengen”, stelt Al Pijnacker, Managing Director Automotive-Marine-Affinity bij Aon Belgium.

“De wereld verandert snel: digitalisering en innovatie wijzigen de manier waarop we met autoschade omgaan”, zegt Derk Roodhuyzen de Vries, Fixico’s CEO en Co-founder. “We zijn enthousiast om partner te zijn van de leidende speler in de Belgische fleetmarkt die net als wij vastberaden is om het afhandelingsproces van voertuigschades te optimaliseren. Fleetbestuurders en claim managers worden nu op een gebruiksvriendelijke manier verbonden met kwalitatieve carrosseriebedrijven. Al bij het ontwerp van ons platform zijn we erop gefocust om alle betrokkenen toegevoegde waarde te bieden.”