Nederlands | Français Belgium

Politieke risico’s

 

Politieke bemoeienis, oorlog en politiek geweld vormen een risico bij wereldwijd zakendoen

Steeds meer ondernemingen breiden uit naar het buitenland. Meestal binnen de EU, maar bijvoorbeeld ook in Azië, Midden- en Zuid-Amerika. Opkomende markten bieden nieuwe kansen en mogelijkheden.

 

We begrijpen dat u wilt groeien, nieuwe markten en relaties wilt opbouwen. De perspectieven in exportlanden kunnen veelbelovend zijn. Maar u wilt niet te maken krijgen met forse financiële tegenvallers door overheidsinterventies, oorlog of politiek geweld.

Analyse en advies
Aon biedt u objectief advies en oplossingen op maat. Wij monitoren politieke risico's in het buitenland en bezorgen u daar informatie over. Die risico's kunnen per land verschillen en een andere impact hebben op elke onderneming. Als onafhankelijk adviseur en makelaar biedt Aon u wereldwijd toegang tot verzekeraars van politieke risico’s. Aon bekijkt samen met u welke dekking u nodig heeft en vindt de oplossing die past bij uw business.

Passende productvoorwaarden
U kunt verschillende politieke risico’s verzekeren. Denk aan risico’s als gevolg van oorlog, politiek geweld en stakingen. Maar ook het intrekken van vergunningen, import- en exportembargo’s, een betalingsverbod voor financiële instellingen en de onteigening van bezittingen. Onze expertise, marktkennis en inkoopkracht levert u een belangrijk voordeel op. Aon biedt u de nieuwste oplossingen en meest gunstige voorwaarden op de verzekeringsmarkt. Onze maatwerkoplossing zorgt ervoor dat uw specifieke politieke risico's verzekerd zijn. En u betaalt niet te veel door onnodige dekkingen.

Actualiteit & service
Tijdens de looptijd van uw verzekering kunt u bij onze specialisten terecht. Bijvoorbeeld voor info over de laatste ontwikkelingen en risico's in bepaalde landen. En om te bepalen of de dekking onder gewijzigde omstandigheden nog wel voldoet. Maar bijvoorbeeld ook voor polisaanpassingen bij veranderingen in contracten, omzet, de looptijd van projecten en buitenlandse bezittingen.