Nederlands | Français Belgium
Artsen zonder grenzen

Aon steunt Artsen Zonder Grenzen

 

Medische zorgen in alle uithoeken van de wereld!

Begin 2017 sloot Aon een partnerschap af met Artsen Zonder Grenzen. De bedoeling is dat zo’n partnerschap verder gaat dan louter een financiële gift.

 

Aon stelde AzG-ambassadeurs aan op elke afdeling, en dat werkt: elk jaar lopen verschillende werknemers de 20 km door Brussel, doen werknemers mee aan een team-building op het trainingscentrum van Artsen Zonder Grenzen, en er werden al verschillende acties georganiseerd om muntjes in te zamelen.

 

Philip Alliet, CEO van Aon:“We waren op zoek naar een partner waarmee we meer konden dan gewoon financieel bijdragen. We zochten een organisatie met waarden die aansloten bij die van ons bedrijf, en waar we met onze kennis konden participeren. Medische zorg is in België vanzelfsprekend en kwalitatief, maar dat is elders in de wereld vaak niet het geval. Daarom inspireert Artsen Zonder Grenzen ons. In een ontmoeting met alle medewerkers van België en Luxemburg hebben we het project voorgesteld. We hebben op basis daarvan ambassadeurs gevonden in iedere afdeling in het bedrijf. Dankzij verschillende initiatieven leeft het partnership nu echt in ons bedrijf.”