Nederlands | Français Belgium
Smart reward

SmartReward,
powered by Aon and PwC

 

Zet in op flexibele verloning en win de war on talent

Een studie van PwC wijst uit dat 70% van de Belgische werknemers meer flexibiliteit in zijn verloningspakket wil. Flexibel verlonen wordt dus een onmisbare troef voor organisaties en bedrijven die zich als “Employer of Choice” willen profileren.

 
  • sterke talenten aantrekken en behouden?
  • de motivatie en engagement op de werkvloer verhogen?
  • uw bedrijfsreputatie en merk kracht bijzetten dankzij tevreden medewerkers?
  • budgetneutraal, maar toch slimmer verlonen?
Maak snel kennis met SmartReward, de nieuwe generatie van flexibele loonstrategieën.

Al meer dan 1 miljoen werknemers in 72 verschillende landen kiezen hun benefits via SmartReward: de all-in-one oplossing voor uw flexibele verloningsstrategie, ontwikkeld door Aon en PwC.

 
 

Smart Reward

Video

 

Hoewel veel werkgevers het concept van flexibele verloning in hun hart dragen, stranden projecten vaak in de opstartfase, uit schrik voor complexiteit, administratieve last of te duur. SmartReward, de reward package tool voor elke type bedrijf of onderneming, brengt daar verandering in.

 
 

SmartReward, zóveel meer dan een online platform

Factsheet

 

De beproefde expertise van Aon en PwC is uw garantie op de beste adviesverlening, begeleiding en omkadering. Een partnership dat compliance op fiscaal en juridisch vlak garandeert. Dit alles gekoppeld aan een state-of-the-art online platform.

Dankzij de onderlinge complementariteit tussen Aon en PwC wordt flexibel verlonen zonder barrières écht mogelijk. Geen kopzorgen rond fiscale, sociale noch arbeidswetgeving meer. Geen administratieve opvolging meer. Geen extra budgetten, maar slimme keuzes.

Ontdek alle voordelen in de SmartReward factsheet  

 
 

Talent aantrekken en behouden?

Maak uw bonusplan future proof en concurrentieel.

 

Getalenteerde mensen aantrekken en behouden, is niet evident. Een aantrekkelijk verloningspakket is daarbij een belangrijke troef. Toekomstgerichte bedrijven bekijken verloning alvast op een nieuwe manier: gevarieerd en performance-driven.

Lees meer