Netherlands

Hoe risicovolwassen is uw organisatie?

 

De risico’s waar u mee te maken heeft, veranderen steeds sneller. Wilt u in één middag leren hoe uw organisatie ‘risicovolwassen’ kan worden? Kom naar het ‘Risky Friday’-event.

Het Corona-virus, de Brexit en klimaatveranderingen; recente ontwikkelingen laten zien dat we in een volatiele wereld leven. De risico’s waar u mee te maken heeft, veranderen steeds sneller. Om het voortbestaan van uw organisatie te waarborgen, is het daarom nu belangrijker dan ooit dat u risicomanagement structureel en professioneel inbouwt in uw management en processen. Een organisatie is eigenlijk pas ‘risicovolwassen’ (risk mature) wanneer het aan 13 vereisten voldoet; van kennis en betrokkenheid op bestuursniveau tot het gebruik van geavanceerde kwantificeringsmethoden.

Kom vrijdag de 13e maart naar ‘Risky Friday’
Tijdens ons ‘Risky Friday’-event leert u alles over deze 13 graadmeters en versterkende factoren van risicovolwassenheid. U leert hoe uw organisatie in korte tijd risicovolwassen kan worden. Centraal staat de vernieuwde Aon Risk Maturity Index 2.0. waarmee u meet waar uw organisatie staat op de ladder van risicovolwassenheid.

U vindt het programma van ‘Risky Friday’ op de website aon.nl/riskyfriday. U kunt zich daar ook direct aanmelden. Deelname aan deze middag is kostenloos.