Netherlands

Aanmelden webinars ‘Risky Friday’ 2021

 

Ga met ons de discussie aan over het functioneren van uw risicofuncties

Bij de vorige edities van deze sessies op de ongeluksdagen, vrijdag de dertiende in 2020 bespraken we de onderwerpen risicovolwassenheid en risicomanagement in het kader van het Coronajaar. Ook in 2021 wisselen onze experts weer graag met u van gedachten. Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor een van de Risky Fridays 2021.

Resilience

In de hedendaagse complexe en dynamische wereld met vele en snelle veranderingen in risico’s en bedreigingen, hebben organisaties te maken met een ongekend hoge volatiliteit en onzekerheid. Dit leidt tot een grote toename in zowel de kans als de impact op incidenten en crisissituaties.

Risicovolwassen

Een organisatie is pas ‘risicovolwassen’ (risk mature) wanneer het goed scoort op de negen dimensies van risicovolwassenheid; van kennis en betrokkenheid op bestuursniveau tot het gebruik van geavanceerde kwantificeringsmethoden.

2e lijns functionarissen

2e lijns risicofuncties zijn tijdens de crisis op de proef gesteld. Hoe kunnen zij beter samenwerken en hun rol optimaliseren richting ‘een beter normaal’?
 

Meld u aan via onderstaand formulier. U ontvangt tijdig nadere informatie over het programma en de sprekers.