Netherlands

Pascal Hogenboom, CEO van Aon Hewitt Nederland kondigt vertrek aan

 

Rotterdam, 1 december 2017 - Pascal Hogenboom (48) vertrekt per 1 april 2018 als CEO van Aon Hewitt Nederland. Dat besluit heeft hij op eigen initiatief genomen. Hogenboom is al sinds 2013 CEO van Aon Hewitt. De komende maanden blijft hij beschikbaar om Aon de gelegenheid te geven een geschikte opvolger te vinden.

“Onder Pascal’s leiding is Aon Hewitt in Nederland succesvol herpositioneerd,” aldus Marc van Nuland, country manager Aon Nederland. “Hij heeft de organisatie aangepast om adequaat in te kunnen blijven spelen op de snel veranderende pensioenmarkt. Daarnaast heeft hij zich buitengewoon ingezet voor onze relaties en de verdere ontwikkeling van de Aon United-visie die wij gezamenlijk delen. Wij zijn Pascal zeer erkentelijk voor zijn bijdrage. We betreuren zijn vertrek, maar respecteren zijn keuze en wensen hem veel succes bij het vervolg van zijn verdere carrière.”

Over Aon
Aon plc (NYSE:AON) is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. Aon analyseert de personele risico’s en bedrijfsrisico’s, geeft passend risicoadvies, zorgt voor de (financiële) oplossing én is er als een incident de bedrijfscontinuïteit bedreigt. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen.

Aon heeft in Nederland 31 locaties met 2.900 medewerkers en wereldwijd meer dan 50.000 medewerkers in ruim 120 landen. Ga voor meer informatie naar www.aon.nl.