Netherlands

Stefan Weda nieuwe CCO Aon Risk Solutions. Hans Taal verlaat Aon

 

Rotterdam, 3 april 2017 - Stefan Weda (47), Chief Broking Officer (CBO) bij Aon Risk Solutions is per 1 april benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO) bij Aon Risk Solutions. Stefan Weda: “in deze rol kan ik mij meer dan ooit focussen op de specifieke behoeftes van onze klanten en daarmee een bijdrage leveren aan de groei van Aon.” In de komende periode neemt Stefan Weda samen met Armand Hoftijzer, Deputy CBO, de rol van CBO waar totdat een nieuwe CBO is benoemd.

Hans Taal, de huidige CCO, heeft besloten per 1 april a.s. de onderneming te verlaten om zijn loopbaan elders voort te zetten. Hij vervulde sinds september 2015 deze functie. Hans Taal: “Na ruim twintig jaar in diverse functies binnen Aon werkzaam te zijn geweest, ben ik toe aan een volgende stap in mijn carrière. Ik kijk terug op een mooie periode en ik bedank mijn collega’s voor de prettige samenwerking.”

Marc van Nuland, Country Manager Aon Nederland en CEO Aon Risk Solutions: “Ik ben Hans zeer erkentelijk voor de jarenlange bijdrage die hij heeft geleverd aan Aon. Met zijn brede organisatiekennis en commerciële achtergrond brengt Stefan de juiste ervaring mee om deze functie optimaal in te vullen.”

Over Aon
Aon Nederland, toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen, draagt bij aan het realiseren van de ambities van zijn cliënten. In Nederland heeft Aon 9 vestigingen met 1.660 medewerkers. Het bedrijf maakt deel uit van Aon plc in Londen, Verenigd Koninkrijk. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 72.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. Aon plc is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE:AON).